Rørskjuler til radiator

På denne side kan du finde flotte rørskjulere til din radiator. Det er de færreste, der mener, at radiatoren er et af de flotteste elementer i indretningen. Men den er nødvendig. Dog behøver det ikke at betyde, at man ikke kan gøre radiatoren mere skjult og tilpasset til indretning. Lige her kan du finde rørskjuler til radiator i flot design og kvalitetsmaterialer. Du finder opføringsrør til radiator med pexrør til fremløb og returløb. 

Herunder kan du læse mere, og finde ud af, hvilken rørskjuler til radiator, der passer bedst til dig og dit nuværende radiatorsystem. Det er selvfølgelig vigtigt, at et opføringsrør til radiator passer til den type radiator, du allerede har i din bolig. Du kan læse meget mere om de forskellige pakker ved at klikke dig ind på dem herunder, og danne dig et overblik over deres mål.

Er du i tvivl om, hvilken rørskjuler til radiator, der passer til dit nuværende system, er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at finde det rette match. Hos os finder du hele opføringssæt i forskellige længder og med tilhørende rosetter til rørføring med radiatoren.

Kontakt vores erfarne kundeservice, hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål. Du kan altid kontakte os på vores mail eller giv os et kald på telefonen. Du er også altid velkommen til at komme forbi en af vores landsdækkende butikker, hvor vi kan vejlede dig, så du er sikker på, at du får det rette produkt med hjem.


Type