Radiator

Radiatorer og ventiler - kæmpe udvalg til lave priser. Find din nye radiator, lavkonvektor, radiatorventiler og radiatortermostater her - billige priser
Radiatorer fra Rio (Ribe Jernindustri) og Heizrad. Hvis du har brug for radiatorer, så er VVS-Eksperten.dk lige stedet for dig. Hos os kan du altid finde radiatorer til markedets bedste priser uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Vi har flere forskellige typer radiatorer – blandt andet luftradiatorer, lavkonvektor radiatorer samt et stort udvalg af radiatorventiler og radiatortermostater og radiatortilbehør.

Vi forhandler radiatorer i alle størrelser og priser, fra de bedste fabrikanter på markedet. Her kan du finde lige præcis den radiator model du mangler. Vi har både panelradiatorer, og de meget rengøringsvenlige kompaktradiatorer hvor gavlene er blændet af, og der ligger en rist på toppen. Desuden finder du også designradiatorer med helt plan front, lavkonvektor til at stå foran vinduespartier og el-radiatorer til f.eks.sommerhuse. Vi har radiatorer til alle formål.

Vi forhandler kvalitets radiatorer fra, bl.a. Rio fra Ribe Jernindustri, Heizrad radiatorer, og hvis du ikke har centralvarme i huset kan du også finde elradiatorer.

Brug dine radiatorer rigtigt. Hvis du har flere radiatorer i det samme rum, brug da dem allesammen, og ikke kun en enkelt radiator til at varme hele rummet op. En radiator skal være kølig i bunden, for så udnytter du varmen optimalt.

Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige radiator til din bolig.