Badekar

Lige her finder du hele vores fantastiske udvalg af badekar til badeværelset. Der findes ikke noget bedre end at tage et langt og varmt karbad efter en stresset arbejdsdag. Hos VVS-Eksperten finder du et stort udvalg af forskellige typer badekar, der kan give dig en mere afslappende hverdag. Du kan bl.a. finde fritstående badekar, siddebadekar, hjørnebadekar og badekar til indmuring eller nedsænkning. Mulighederne er næsten uendelige. Vi har i hvert fald samlet et bredt udvalg i forskellige designs og prisklasser, så du med garanti kan finde et badekar, der falder i din smag.

Vi fører kvalitetsmærker som Kaldewai, Ifö, Jersey, Reno og mange flere, der sikrer dig et badekar med en lang levetid til fornuftige priser. På siden herunder har vi samlet de forskellige typer af badekar i underkategorier, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik. Du finder nemlig både badekar til de helt små, tilbehør til vildmarksbadet og nye armaturer her hos os.

Er du til et klassisk og stilrent badekar, så kan du med fordel tage et kig på Jersey modellen, der med smukke paneler giver et tidsløst design. Karet er fremstillet i sanitær akryl, som har flere fordele frem for andet materiale. Med et Jersey badekar kan du virkelige forkæle dig selv med et elegante badekar, hvor badekomforten er helt i top. Er du til en større model, kan du klikke dig ind på kategorien med hjørnebadekar. Her finder du bl.a. det populære hjørnebadekar fra Dallas, der giver plads til to personer med to nakkepuder, der giver plads til ren afslapning.

Selvom et badekar kan være en luksus og dejlig måde at afstresse på, koster det heldigvis ikke en formue. Vi har de bedste priser på badekar, der gør det værd at investere i lidt ekstra velvære.

Hvis du gerne vil se vores smukke udvalg af badekar, kan du komme forbi en af vores landsdækkende butikker, hvor du kan se vores flotte udstillinger med bademiljø og høre endnu mere om produkterne. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at give os et kald eller skrive en mail, hvis du har nogle spørgsmål til de forskellige modeller, eller har brug for rådgivning i, hvilken type, der vil passe til dit badeværelse.