Solceller og tilbehør

Herunder finder du vores store udvalg af solcelle tilbehør, der bl.a. Growatt solcelle inverter og Growatt lithium batteri, der oplades om dagen, når der er en overskudsproduktion. Der er alt, hvad du har brug for af tilbehør til dit solcelleanlæg. Du kan finde de bedste produkter fra Growatt, der giver dig den bedste udnyttelse af solenergien.

Vi har samlet det bedste udvalg af solpaneler i monokrystaltypen samt Growatt lithiumbatterier, der gør, at du får mere ud af dit solcelleanlæg. Med lithiumbatterier kan du nemlig gemme på strømmen, så du kan bruge solenergi, selv når solen er gået ned. Derudover finder du også herunder de fantastiske Growatt Shine Wifi installationer, der giver dig online overvågning og vedligeholdelse af dit solcelleanlæg.

Solenergi kan indimellem være svært at blive helt klog på. Derfor kan du altid kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller brug for rådgivning til at finde det rette solcelle tilbehør. Du kan kontakte os på mail, telefon eller møde os i en af vores landsdækkende butikker landet over.


Type