Toilet

Alt i toiletter, tilbehør og reservedele. Her på siden finder du vores store udvalg af toiletter og tilbehør. Vores toiletprodukter er altid af høj kvalitet, og prisen er modsat kvaliteten altid lav.
Dusch toilet - En ny standard for personlig hygiejne. Dusch toiletter er det sidste nye inden for toiletter. De har indbygget bidet funktionalitet, som øger den personlige hygiejne efter toiletbesøg. Dusch toiletter er den ideelle løsning, hvis du ønsker funktionerne fra et bidet, men ikke har pladsen til at installere et. Det er selvfølgelig også meget mere elegant end at have et bidet til at stå ved siden at toilettet, som man så det i 70'erne og 80'erne.

Hvis du har et toilet af ældre dato kan det kraftigt anbefales at skifte det. Toiletter fra før 1976 kan skylle med op til 9 liter per skyl og 1976-96 op til 6 liter per skyl, så der er noget at sparer på vandregningen med udskiftning til et 4/2 liter per skyl toilet fra f.eks. Ifö eller Gustavsberg. Væghængte toiletter og indbygningscisterner fra VVS-Eksperten.dk er en meget elegant og praktisk toilet-løsning. Vi har et stort udvalg af væghængte toiletter i mange forskellige udformninger, designs og priser.
Vi har udover vores store udvalg indenfor toiletter også et stort udvalg af toiletsæder i mange prisklasser og til forskellige toiletmærker. Du finder blandt andet toiletsæder til Ifö, Laufen, Duravit, Gustavsberg. Klosettilslutning og afløbsbøjning findes i mange udgaver - excentrisk, ekstra højde eller til kloakspidsende

Læs mere