Toilet

På denne side finder du alt, hvad du har brug for indenfor toiletter, tilbehør og reservedele. Vores toiletprodukter er altid af høj kvalitet, og prisen er modsat kvaliteten altid lav. Netop derfor er det altid en god idé at handle hos os. Vi samarbejder med nogle af de bedste brands på markedet, for at sikre vores kunder de bedste tilbud på kvalitetsvare. Er du på udkig efter et nyt toilet, eller har du brug for nyt tilbehør til dit toilet eller badeværelse, så finder du det hele lige herunder. Uanset om du er til et gulvstående toilet eller væghængt toilet, så kan du finde det her hos os.


Vi har inddelt vores udvalg indenfor toiletter i forskellige kategorier, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik. Du kan klikke dig ind på de forskellige kategorier, for at se hele kategoriens udvalg. Du finder bl.a. Dusch toilet - en ny standard for personlig hygiejne. Dusch toiletter er det sidste nye inden for toiletter. De har indbygget bidet funktionalitet, som øger den personlige hygiejne efter toiletbesøg. Dusch toiletter er den ideelle løsning, hvis du ønsker funktionerne fra et bidet, men ikke har pladsen til at installere et. Det er selvfølgelig også meget mere elegant end at have et bidet til at stå ved siden at toilettet, som man så det i 70'erne og 80'erne.


Hvis du har et toilet af ældre dato, kan det kraftigt anbefales at skifte det. Toiletter fra før 1976 kan skylle med op til 9 liter pr. skyl og 1976-96 op til 6 liter per skyl, så der er noget at spare på vandregningen med udskiftning til et 4/2 liter pr. skyl toilet fra f.eks. Ifö eller Gustavsberg.


Vi har udover vores store udvalg indenfor forskellige toiletter og toiletsæder, også et stort udvalg af reservedele til toiletsæder. Du finder blandt andet reservedele fra populære mærker som Pressalit, Ifö, Gustavsberg, Laufen og Duravit, der kan hjælpe dig med reparation af dit toilet. For måske er du ikke på udkig efter et helt nyt toilet, men du er stadig havnet på den helt rigtige side for at finde den reservedel du mangler til toiletsædet, cisternen eller opsætningen.


Et væghængt toilet og indbygningscisterner er en meget elegant og praktisk toiletløsning. Vi har et stort udvalg af væghængte toiletter i mange forskellige udformninger, designs og priser. Vi har udover vores store udvalg indenfor toiletter også et stort udvalg af toiletsæder i mange prisklasser og til forskellige toiletmærker. Du finder blandt andet toiletsæder til Ifö, Laufen, Duravit, Gustavsberg. 


Vi har altid gode tilbud på toiletter. Vores udvalg er altid bredt og nedenunder finder du et hav af toiletter i forskellige designs – derfor finder du altid et toilet, der passer til netop dit ønske og behov. Når du bestiller hos VVS-Eksperten.dk, får du leveret dine produkter direkte til døren - hurtigt og enkelt. Har du nogle spørgsmål til de forskellige produkter, som du finder på siderne herunder, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Så vejleder vi dig til den bedste løsning i netop din situation.