Stænkplader

Er du også træt af fedtede vægge i dit køkken? Et køkken skal gerne være så brugervenligt som muligt, og derfor selvfølgelig nemt at gøre rent. Med en stænkplade, fjerner du effektivt og nemt fedtet fra dine vægge, der ikke kan undgås ved tilberedningen af mad ved komfuret eller fra vasken. Slip for en masse besvær og monter en flot og enkelt stænkplade, så sparer du en masse knofedt. Hos VVS-eksperten finder du et stort udvalg af stænkplader til billige priser. Udvalget finder du lige herunder, hvor du kan finde en stænkplade i flere forskellige materialer, farver og former. Du kan med garanti finde en stænkplade, der passer til dit køkken.

Blandt vores udvalg finder du bl.a. smukke stænkplader i glas, der passer perfekt til montering ved komfur eller vask. En sådan stænkplade tørres let af med en klud efter opvask eller madlavning, også er dit køkken lynhurtigt rent og klar til brug igen. Monteringen af en stænkplade foregår ofte med beslag eller limes op med klar silikone, hvor limen påføres i lodrette baner bagpå stålpladen, der derved sikrer en god ventilation.

Du finder også modeller i rustfrit stål. Her indeholder vores udvalg både runde og firkantede modeller, så du kan vælge, hvad der passer bedst til din stil og dit køkken. Du kan også finde beslag til din stænkplade, hvis du allerede har fået stænkpladen hjem. Vi har plader i flere forskellige prisklasser og design, så vi rammer et sortiment, der passer til alle vores kunder.

Har du nogen spørgsmål ang. monteringen af en stænkplade eller hvilket materiale, du skal vælge, så fortvivl ikke. Vi tilbyder gratis og uforpligtigende rådgivning til alle nuværende og potentielle kunder. Vi hjælper dig med at finde den rette løsning til dit køkken. Kontakt os på mail, telefon eller i en af vores landsdækkende butikker.


Type