Kloak

Alt i fittings, rør, brønde og tilbehør til kloak. Kloakrør, fittings og kloakbrønde alt til dit kloakprojekt. Du får et bredt udvalg af varer inden for kloak, som for eksempel kloakrør, kloakfittings, højvandslukke, spulebrønde, nedsivningsanlæg, tagnedløbsbrønd og meget mere. Ved at købe kloak hos VVS-Eksperten.dk får du altid produkter af høj kvalitet.

Med et højvandslukke fra VVS-Eksperten.dk kan du sikre dig mod vand i kælderen. Et højvandslukke gør, at kloakvandet fra kloakken ved vejen ikke kan løbe tilbage og dermed ud gennem din kloak i kælderen. På den måde sikrer du dig med et højvandslukke mod oversvømmede kældre når der er kraftig regn. Dæksler og riste til kloak og rendestensbrønde. Brøndkarme m.v. i støbejern. Kloak overgange til lerrør, betonrør, støbejernsrør. Vi har hele udvalget, så du kan samle gamle rørtyper med nyt PVC kloakrør.

Her finder du kloak overgange i alle mulige kombinationer. Der er kloak overgange til at montere i en muffe i betonrør, så du kan gå direkte videre med PVC kloakrør, eller du kan få kloak gummi overgange med spændebånd, hvor du blot stikker de to forskellige kloakrør ind i gummi overgangen og spænder til. På den måde kan du let samle et nyt plast kloakrør med f.eks. betonrør eller lerrør, uanset om der er muffe eller spidsende på dit kloakrør.

Med et nedsivningsanlæg fra VVS-Eksperten.dk kan du på forsvarlig vis sikre afledning af spildevand i åbent land. Nedsivningsanlæg afleder spildevand, hvorefter det i jorden bliver naturligt renset, hvis jordbundsforholdene ellers er i orden
VVS-Eksperten.dk har rendestensbrønde, tagnedløbsbrønd og sandfangsbrønd.