Blødgøringsanlæg

Med et blødgøringsanlæg får du kalkfrit vand og slipper for at fjerne kalk. Det er slut med kalk i gryderne samt kaffemaskine og elkedlen, der kalker til. Køkkenets hårde hvidevarer alt fra opvaskemaskinen, den kogende vandhane og isterningemaskinen har længere levetid og lavere energiforbrug med kalkfrit vand, og netop derfor er et blødgæringsanlæg en fantastisk invester. Med et blødgøringsanlæg undgår du nemlig kalken.

På denne side finder du vores udvalg af blødgøringsanlæg, der kan hjælpe dig til at få rent og kalkfrit vand. Du finder produkter fra nogle af de bedste leverandører på markedet som BWT og AQUA SKY. Med et AQUA SKY blødgøringsanlæg kan installeres på vandforsyningen til alle husets apparater, brusere, toiletter, udendørs spulehaner m.v. Du slipper derfor for den irriterende rengøring af kalkaflejringer og kalkpletter, når du eksempelvis gør rent. Den helt store fordel ved et blødgøringsanlæg er, at du vil opleve generelt færre reparationer af armaturer og husholdningsapparater på grund af kalk.

På denne side vil du også finde produkter fra BWT. Her får du kvalitets produkter, der sikrer dine hårde hvidevarer en lang levetid. Tag et kig på de forskellige modeller, og find den type, der passer bedst til din husstand. Med BWT får du blødgøringsanlæg, der installeres lige efter vandmåleren, så alt vand ind i huset passere gennem blødgøringsanlægget og derved får alle apparater og armaturer gavn af det kalkfri vand. BWT er nemt og brugervenligt, og det eneste du skal gøre, er at påfylde salttabeletter fra tid til anden, resten klarer anlægget helt af sig selv.

Er du interesseret i et nyt blødgøringsanlæg, så besøg en af vores landsdækkende butikker og få vejledning af fagfolk. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Måske er du i tvivl om, hvilket anlæg, der vil passe bedst til din husstand eller hvordan det skal installeres. Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål, så vi kan finde den bedste løsning til dig og din husstands behov. Du kan også finde endnu flere informationer om de forskellige produkter ved at klikke dig ind på dem herunder, og læse om produkternes specifikationer. Så tag et kig på udvalget herunder af blødgøringsanlæg og tilbehør dertil, så du kan sikre dine hårde hvidevare en længere levetid.


Type