Brusetermostat

Her finder du alt i brusetermostat, brusebatteri eller blandingsbatteri i flotte design til dit badeværelse. Brusearmatur til dit bad finder du i vores store sortiment af design brusetermostater fra Grohe, Hansgrohe, Oras, Damixa, SKV, Huay, FM Mattsson, Mora og Børma. Hos os kan finde præcist den brusetermostat, der passer til dine behov. Sortimentet består af både indbygnings bruser og blandingsbatterier, der hænger på væggen. Hos VVS-Eksperten har vi alt, hvad du skal bruge for at få et lækkert og funktionel badeværelse. Uanset om du skal have ny brusetermostat, håndbruser, hovedbruser eller du skal have helt nyt brusesæt, så du hurtigt og nemt kan shine dit badeværelse op.

Med et blandingsbatteri og bruser, får du den bedste oplevelse i badet. Et blandingsbatteri sørger for den helt rette temperatur på vandet. Du kan eksempelvis vælge den populære model fra GROHE, for at få oplevelsen af det perfekte brusebad hver eneste gang. De revolutionære termostater i Grohtherm-serie sikrer at varmt og koldt vand rører din hud i nøjagtigt de proportioner og temperaturer, som du ønsker. Vores udvalg af brusearmaturer er af højeste kvalitet og i et stilrent design. Du kan læse mere om de forskellige modeller, når du klikker ind på dem herunder. På denne måde kan du være sikker på, at du får bestilt det rette produkt hjem.

Et blandingsbatteri et helt sikkert værd at investere i. Er du i tvivl om, hvordan du skifter din termostat eller udskifter hele dit brusesæt - så kom ind i en af vores butikker og lad en af vores faglærte rådgivere hjælpe. Du er også altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du har nogle spørgsmål. Vi glæder os til at handle med dig.