Varme og klima

Varme - pillefyr, varmepumper, gulvvarme og cirkulationspumper. Alt i til din varmeinstallation finder du ved VVS-Eksperten.dk - Pillefyr/Stokerfyr, varmepumper, fastbrændselskedler og meget mere.
BioMax Solo og Compact er et af de mest effektive træpillefyr på markedet. BioMax kan tilbydes som en af de mest driftsikre pillebrændere. Biomax pillefyr er selvfølgelig godkendt hos Teknologisk Institut i Danmark og står på Positivlisten.
Hos VVS-Eksperten.dk har vi alt til brændekedler. Vores lave priser og fastbrændselskedlernes høje kvalitet gør, at du altid er sikret en god handel, hvis du køber din næste kedel hos os.
Se vores store udvalg af varmevekslere, fjernvarmeunits, vandvarmere og pladevekslere. Her finder du både stående og liggende akkumuleringstanke til meget fordelagtige priser.

Ny varmtvandsbeholder eller gennemstrømningsvandvarmer – Køb online eller i en af vores landsdækkende butikker. Se vores store udvalg af varmtvandsbeholdere - Metro, Vølund, Atlantic og Pannex varmtvandsbeholdere.

Alt i ventilationsfittings, ventilationsanlæg, varmegenvinding, ventilationsrør, spirorør samt varmegenvending fra Genvex, Danfoss og Nilan. Affugter og aircondition, vådrumsventilator og meget mere ved VVS-Eksperten.dk
Alt, hvad du skal bruge af ventilation til dit hjem. Priserne på vores udvalg af ventilation er markedets bedste, og du er ikke nødt til at gå på kompromis med kvaliteten. Når du køber ventilation hos VVS-Eksperten.dk er vi altid parate til at rådgive dig, så du finder en god løsning, der passer til netop dit behov. Se vores udvalg af ventilation, ventilationsrør, Genvex, vådrumsventilator og varmeflytter.
Gulvvarme - styring, gulvvarmeslanger, varmefordelingsplader. Hos VVS-Eksperten.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at få indlagt gulvvarme i dit hus.
Hvis du overvejer at få varme i dit hus, så er VVS-Eksperten.dk altså lige stedet – vi har altid lave priser og god rådgivning.