Radiatorventiler og Termostater

Hvis du mangler en radiatorventil eller en termostat, så har vi på VVS-Eksperten lige, hvad du har brug for. Du kan altid finde et stort udvalg af radiatorventiler og termostater samt et hav af tilbehør hos os. Vi tilbyder som altid nogle af de bedste brands på markedet til fordelagtige priser. Så tag et kig på vores udvalg herunder og find din nye termostat eller nye radiatorventil lige her.


Vi forhandler blandt andet fremløbsventiler, returventiler fra mange forskellige producenter som danske Danfoss, Honeywell og TA. Når du køber en termostat hos os, er du altid sikker på at gøre en god handel, eftersom vi kun forhandler termostatventiler i høj kvalitet til lave priser. Vi forhandler både det klassiske termostat og de nye og mere intelligente termostater som Danfoss Link og Danfoss Ally. Danfoss Ally Gateway er et programmerbart, trådløst styresystem, der forbinder alle Danfoss Ally enheder til internettet og på intelligent vis styrer din opvarmning via en gratis app, der kan downloades fra Google Play og App Store. Smarthome Danfoss Ally er Danfoss’ nye frontløber i smartvarmekategorien. Danfoss Ally er cloudbaseret og giver let adgang til at fjernstyre din radiator- og gulvvarmeløsning. Med så godt styr på varmen er du sikret både høj komfort og et perfekt indeklima.  

For at du nemt kan finde den type termostat eller radiatorventil, du leder efter, har vi inddelt side i en masse underkategorier. Her finder du kategorier som Danfoss termostat, radiatortilslutning, Danfoss radiatorventil og meget mere. Klik dig ind på de forskellige kategorier og læs endnu mere om de forskellige produkter. Vi samarbejder med kvalitetsbevidste brands, der tilbyder vores kunder den bedste kvalitet, og vi har selvfølgelig forhandlet de bedste priser til jer. Det behøver nemlig ikke at koste en formue at få en ny termostat eller radiatorventil i topkvalitet.

Tag eksempelvis et kig på produkterne fra IMI Hydronic Engineering TA, hvor du får en radiatorventil eller termostater fra en af de stærke leverandører til både privat og erhverv. TA er unikke med deres termostathoveder i form af deres design og indbyggede teknik, som giver rummet et løft og sikre dig fuld varmekontrol af dine radiator.

Eller tag et kig på altid populære Honeywell. Her er du altid sikret god kvalitet til stærke priser. Honeywell er en virksomhed, som har specialiseret sig i avancerede ventilsystemer. Som mærkevareleverandør er Honeywell blandt de førende producenter i hele Europa med ISO-certificerede fabrikker i bl.a. Tjekkiet og Tyskland. Her produceres et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til brug til vand og varme, herunder TBS-ventiler (tilbagestrømningssikringer), kontraventiler, trykreduktionsventiler og filtre. Med et bredt sortiment, kan du finde en radiatorventil eller termostatbyder, som passer ind i fleste systemer.

Du har altså rig mulighed for at finde en ny termostat eller radiatorventil på denne side. Skulle du have nogle spørgsmål til specifikke produkter, eller har du brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan fange os på mail, telefon eller i en af vores landsdækkende butikker til gratis og uforpligtigende rådgivning.


Vejledninger & manualer

Danfoss_radiatorventiler Download PDF
Danfoss_produktoversigt Download PDF