Termostat TRV Nordic

IMI termostat

På denne side kan du finde vores fantastiske udvalg af IMI Hydronic Engineering TA termostat. TA termostat er en af de stærkeste leverandører af radiatorventiler og termostater til både privat og erhverv.  Et IMI termostat er unikt med deres termostathoveder i form af deres design og indbyggede teknik, der giver rummet et løft og sikrer dig fuld varmekontrol af dine radiatorer. Herunder kan du finde din nye IMI termostat, der er lavet af solide kvalitetsmaterialer, der har en lang levetid.

Du kan bl.a. kigge på en TA termostat med indbygget føler, der har et indstillingsområde mellem 6 og 28 grader med automatisk frostsikring. Disse termostater monteres på radiatorventiler og er pålidelige, nøjagtige og holdbare. Der er højere lukkekraft, lavere vedligeholdelsesomkostninger og problemfri funktion. Du kan også de nødvendige radiatorventiler til en IMI termostat på denne side. Tag et kig på udvalget, og læs mere om de enkelte produkter ved blot et enkelt klik.

Er du i tvivl om, hvilken type termostat eller radiatorventil, du har brug for, kan du altid kontakte os. Vi vejleder alle vores kunder ganske kvit og frit. Vi hjælper dig med at få de rette produkter med hjem. Du kan kontakte os på mail, telefon eller kom forbi en af vores landsdækkende butikker, hvor vi kan hjælpe dig med at finde det rette match til din radiatortype.  Termostaterne på denne side er af højeste kvalitet, og vi har skaffet de bedste priser til vores kunder.


Type