Trykløst køkkenarmatur

Med et trykløst køkkenarmatur får du mere komfort i din hverdag. Alt du har brug for er tilførsel af koldt vand samt fast 230 V el-tilslutning. Det trykløse køkkenarmatur er ideelt, når der skal vaskes op eller vaskes hænder f.eks. i sommerhuset, garagen, udendørskøkkenet og alle andre steder, hvor der kun er koldt vand samt strøm. På denne side kan du finde vores udvalg af trykløse armaturer blandt andet fra populære mærker som Oras, GROHE og Metro.

På siden finder du både overløbsarmaturer, men også vandvarmere, der kobles til et trykløst køkkenarmatur. Du kan eksempelvis tage et kig på vores håndvaskarmatur med vandvarmer fra Oras, hvor du får en fem liter trykløs vandvarmer og en ét grebsvandhane samt alt det nødvendige tilbehør for en nem opsætning. Du kan også finde løsninger kun på armaturet, som eksempelvis hos GROHE, hvor du får et enkelt og funktionelt produkt i et stilrent design. Samtidig er du altid sikret den bedste kvalitet, når du handler GROHE produkter.

Hvis du har brug for vejledning for at finde den rette løsning på et trykløst køkkenarmatur, så kan du kontakte vores dygtige kundeservice på både mail eller telefon. Så hjælper vi dig med at finde alle de nødvendige informationer, så du kan få bestilt det rette produkt hjem.


Type