Billig VVS hos VVS-Eksperten

VVS-Eksperten garanterer kvalitet, sikkerhed og billige priser

Hos VVS-Eksperten leverer vi solide kvalitetsprodukter, eminent design og så er vi altid opdateret på de nyeste innovative produktioner i branchen. Vi prioriterer en tæt kundekontakt for at sikre, at vores kunder altid går herfra med god oplevelse. Hos VVS-Eksperten er vi specialister indenfor vores felt, og vi sidder altid klar til at hjælpe vores kunder i mål med alle deres projekter – såvel store som små.

Billige VVS-artikler til alle

VVS-Eksperten er en landsdækkende kæde, der sælger diverse forskellige VVS-artikler til både hus, have og miljøbevidste installationer. Vores store sortiment henvender sig både til B2B og B2C kunder. Hos VVS-Eksperten er vi stolte over at kunne levere billig VVS til alle danskere - uanset om du er lille nystartet virksomhed, privat eller en af Danmarks førende virksomheder. Uanset om du møder os i vores fysiske butikker eller gennem vores webshop, er vi altid klar til at hjælpe dig med faglig rådgivning, tilbud på projekter og info om alle vores produkter. Vi tilbyder billig VVS, der hjælper dig med at realisere dine drømme.

Kvalitet til billige priser

Hos VVS-Eksperten mener vi, at det skal kunne betale sig at investere i kvalitet. Netop derfor sælger vi nogle af markedets bedste varer til fordelagtige priser. Vi har et bredt sortiment af diverse VVS-artikler, der alle er bygget på solid kvalitet. Vi vælger vores samarbejdspartnere med omhu, så vi med garanti kan sikre vores kunder, at kvaliteten er i top. En af grundene til, at VVS-Eksperten er blevet en af Danmarks førende VVS-forhandlere, er fordi, vi sælger billig VVS. Det behøver nemlig ikke at koste en formue at investere i gode VVS-løsninger til sit hus, have eller virksomhed.

Hos os finder du alverdens forskellige VVS-artikler til markedets bedste priser. En af vores kerneværdier er, at vi aldrig går på kompromis på kvaliteten. Grundet vores mange års erfaring i branchen, har vi nu et tæt samarbejde med nogle af verdens dygtigste udviklere af VVS-artikler. Med en god håndfuld erfaring, viden og forretningskendskab har vi skaffet Danmarks bedste priser til vores kunder.  

Design i verdensklasse

Hos VVS-Eksperten kender vi vores kunder. Vi ved, at vores kunder prioriterer kvalitet, design og bæredygtige produktioner. Vi ønsker at leverer produkter, der giver forbrugeren en lettere hverdag uden at gå på kompromis med miljøet. Vi tror nemlig på, at en grøn profil er mulig samtidig med, at prisen er i bund. Vi sælger billig VVS, der gør det muligt for alle at investere i miljøet.

Derfor samarbejder vi bl.a. med mærker som LAUFEN, der er en af verdens førende producenter af sanitetsartikler med et globalt distributionsnetværk. LAUFEN producerer unikke produkter, der kombinerer tidens førende designtendenser med mange års erfaring og faglige kompetencer. LAUFEN har vundet adskillige internationale designpriser for deres sanitetsartikler, og hos VVS-Eksperten er vi stolte over at kunne tilbyde LAUFENS sublime design til vores kunder. Udover LAUFEN indeholder vores sortiment produkter fra mærker som GROHE, Dansani, Børma og mange flere.

Kerneværdier og kundeservice

Er du klar til at gøre dit næste VVS-køb, så kontakt os allerede i dag, hvis der er noget du er i tvivl om. Vi sidder altid klar ved kassen eller telefonerne til at give en hjælpende hånd. Har du brug for særlig rådgivning fra en ekspert skal du ikke fortvivle. Hos VVS-Eksperten ved vi alt, der er at vide om VVS, og vi er altid klar til at give et godt råd med på vejen.

Vi deler gratis ud af vores ekspertise, for vi er her for at hjælpe. Kontakt os på telefonnummeret:  75 89 03 03 eller på vores mail: [email protected],hvis du har brug for vejledning, rådgivning eller bare er usikker på prisen. Der er ingen dumme spørgsmål, og vi vil altid gøre vores bedste for at give et kvalificeret svar. Gør et kup på billig VVS hos VVS-Eksperten – det vil du sent fortryde.

PriceRunner Købsgaranti

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os.

Denne ydelse er gratis og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner. Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem - du skal blot registrere dit køb inden for en time. At blive medlem hos PriceRunner er gratis og tager kun et par minutter!
Få PriceRunner Købsgaranti i dag Hvis du ønsker, at dit køb skal dækkes af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig personligt.

Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er ødelagt, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. Erstatning betales kun for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter. På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der ikke er dækket af garantien, samt de gældende vilkår.