Armatur med sensor - Elektronisk

Vandhane med sensor

En vandhane med sensor giver god hygiejne, god økonomi og lækker komfort. Gæsterne ved håndvasken slipper for at røre ved selve vandhanen, hvilket minimere overførelsen af bakterier, og netop derfor er en vandhane med sensor en fantastisk tilføjelse til ethvert badeværelse. Vandforbruget kan nedbringes med op til 70 % i forhold til traditionelle vandhaner uden sensor. De berøringsfrie armaturer er bl.a. perfekte til badeværelset, hvor de skaber bedre hygiejne, mindre vandspild og kræver mindre rengøring. Og selv om vandtemperaturen kan justeres på vandhanen, så er det sjældent nødvendigt, fordi tempereret vand er ideelt til de fleste formål her.

Vi har samlet vores udvalg lige herunder, hvor du kan finde din nye vandhane med sensor. Vandhanerne fås i flere forskellige prisklasser, design og farver, så du kan vælge en model, der passer bedst til din stil og budget. Flere af modellerne kommer med et predefineret temperatur og flow af vand. Sensoren sidder lige under hanen, og starter automatisk, når du fører hænderne ind under den. Du finder modeller i flotte krom, messing og matsorte farver. Der er noget til enhver smag.

En vandhane med sensor er perfekt til ethvert badeværelse – både i hjemmet eller på arbejdspladsen. Tag et kig blandt vores modeller, og find den optimale for dig. Køb online eller besøg vores landsdækkende butikker.


Type