Faskine

På denne side kan du finde din nye faskine. Vi tilbyder regnvandsfaskiner til billige priser, og lige herunder kan du finde udstyr og tilbehør til regnvandsfaskiner som fiberduge, regnvandskassetter, Wavin clips og faskine blokke. Så er du på udkig efter en ny faskine, kan du med garanti finde en herunder, der passer til dine behov. Vi har sørget for de bedste priser til vores kunder, og husk at holde øje med store rabatter, hvor du kan gøre dig et kup på en spritny faskine.

Du kan bl.a. finde populære faskiner fra Wavin og Aqua. Her får du en faskine, der kan anvendes til at afvanding af tage, terrasser, veje og parkeringsanlæg. Det smarte ved at vælge en Aquablok som denne er, at det er muligt at tilslutte tilløb fra alle seks flader.  I forhold til miljøet er det en fordel at nedsive tagvand, hvor der er egnede jordbundsforhold. Nedsivning af regnvand er nemlig med at øge grundvandsdannelsen og mindsker belastningen på kloaknettet, hvilket er endnu en god grund til at investere i en faskine.

Du kan også finde smarte modeller fra Plastmo. Faskinen fra Plastmo kræver kun udgravning af en smal rende. Plastmo Faskinen forebygger oversvømmelse og vandskader. Plastmo Faskine tåler ikke kørende trafik og belastning af personbiler, og bør derfor etableres i haven eller i udkanten af fx indkørslen eller terrassen. Plastmo faskine er en smal faskine og mindre jord skal graves op og bortskaffes, så du sparer både tid og penge.

Ligesom alle andre produkter på VVS-Eksperten.dk er der altid hurtig levering på regnvandsfaskiner. Tag et kig blandt vores udvalg, der byder på et hav af forskellige produkter. Er du usikker på, hvilken løsning, der er den bedste for dig, så slå på tråden. Vi står altid klar med gratis vejledning på både mail, telefon eller kom forbi til en snak i en af vores landsdækkende butikker.

 


Type