Unidrain linje-, Kvadrat- og Hjørneafløb

Unidrain gulvafløb findes både som Unidrain linjeafløb, hjørneafløb samt kvadrat gulvafløb. På denne side kan du finde alle tre typer. Som de første i verden udviklede Unidrain i 2003 et linjeafløb til placering mod væggen og gjorde dermed op med den almindelige firkantede rist midt i gulvet. Siden opstarten har arkitekter, fagfolk og andre med sans for indretning og design været begejstret for Unidrain's enkle og smukke design.

Med Unidrain kan du vælge lige præcis den type afløb, der passer bedst i din stil og bolig. Unidrain har udviklede nogle fantastiske løsninger på afløb, der passer til stort set alle boliger. Du kan tage et kig på de forskellige modeller for at vurdere, hvad der passer bedst til din stil. Med Unidrain er du altid sikret en tårnhøj kvalitet – og samtidig sørger vi for, at du får dette til fornuftige priser.

To ting er vigtige at bemærke ved valg af Unidrain linje afløb: Den faktiske indbygningslængde afhænger af hvilken type linjeafløb der vælges, og de sider der er beregnet for åbne vægge, eksempelvis en glasvæg, vil gulvflangen øge den faktiske byggelængde.

Du kan læse mere om produkterne i underkategorierne herunder. Er du i tvivl om, hvorvidt et linjeafløb, hjørneafløb eller kvadratafløb er det rette for din dig og din bolig, så tøv ikke med at kontakte os. Det handler om at finde de bedste løsninger, der både giver et flot og stilrent resultat, men som selvfølgelig også fungere optimalt til dit hjem.

Du kan komme forbi og kigge på produkterne i en af vores landsdækkende butikker, eller du kan klikke dig igennem udvalget lige herunder. Vi tilbyder et kæmpe udvalg og billige priser til alle vores kunder.