Termostat Danfoss

På denne side kan du finde din nye Danfoss termostat. Danfoss termostater til radiator er faktisk de mest anvendte i de danske hjem, hvilket selvfølgelig er et kvalitetsstempel i sig selv. Med en Danfoss termostat er du sikker på, at kvaliteten er i top, og at de bedste materialer er blevet brugt. Danfoss ventiler laves i tre forskellige størrelser til termostater: RA: 23 mm, RAVL: 26 og RAV: 34 mm. RA er den nyeste model, der kommer med snapkobling. De to andre modeller fastgøres med et spændebånd. Husk at tjekke, hvilken type ventiler, du har på dine radiatorer, så du er sikker på, at du får det rette match hjem.

Vi har samlet hele vores udvalg lige her, hvor du med garanti kan finde en Danfoss termostat, der passer til din radiator. Under de enkelte produkter kan du læse meget mere, om dets specifikationer, så du er sikker på, at du vælger det rigtige efter dine behov. Du kan eksempelvis læse meget mere om RA modellerne med snaplås, der gør det meget nemmere at udskifte eller montere følerhovedet på din radiator uden brug af værktøj. Herefter kan du indstille din radiator mellem 5 og 26 grader. Yderligere er det muligt at begrænse indstillingerne så man utilsigtet ikke kommer til at skrue for langt op eller ned for termostaten, hvilket gør, at du nemt kan opretholde en behagelige temperatur uden at bruge for meget energi.

Du kan også finde en Danfoss termostat, der kan gå helt fra 10 til 80 grader. Med returløbstermostat type FJVR fra Danfoss, får du en termostat, der automatisk regulerer på returløbstemperaturen fra radiatorer, konvektorer og mindre gulvvarmesystemer op til 15 kvm. Her får du en termostat, der ofte bruges på ældre gulvvarmesystemer, hvor der allerede er monteret en retur termostat.

Du kan sortere i vores udvalg efter popularitet, pris eller navn, hvis du allerede ved præcis, hvilken termostat, du er på udkig efter. Vores Danfoss termostater er yderst populære, og er et sikkert og solidt valg.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken type termostat, der passer til din radiator, er du mere end velkommen til at kontakte os, så kan vi med garanti vejlede dig til den type af termostat, der vil passe til din radiator samt dine behov. Du kan fange os på mail, telefon eller i en af vores landsdækkende butikker til en gratis og uforpligtigende samtale. Nederst på formularen