Tilslutning til radiator

Radiator tilslutning

Lige her finder du alt, hvad du har brug for til at få tilsluttet din radiator til dit varmeanlæg. Du finder både radiatorforskruning, overgange og omløbere. Vi har alt til din radiator tilslutning og vi har samlet udvalget lige herunder, så du nemt kan danne dig et overblik over de forskellige produkter.  Hvis du ikke finder det du skal bruge, kan du altid finde mere i gruppen rør og fittings.

Du kan både finde en radiatorforskruning i vinkel, halv vinkel eller lige, samt et stort udvalg af radiatornøgler og klemringsfitting til radiator tilslutning. Det er selvfølgelig vigtigt, at du har alle de rette dele til en radiatortilslutning. Du kan læse mere om de forskellige produkter herunder, hvor du kan se deres mål, materialer og meget mere.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken radiatorforskruning du har brug for til din radiator tilslutning, kan du altid kontakte vores kundeservice med dine spørgsmål. Vi står klar til at vejlede dig udfra dit nuværende radiatorsystem, så vi finder de rette løsninger. Du kan kontakte os på mail, telefon eller komme forbi en af vores landsdækkende butikker, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig med at finde den rette radiatorforskruning, radiatornøgle eller noget helt tredje til dig. Vi prioriterer en høj kundeservice, og derfor er alt vores rådgivning selvfølgelig gratis og ganske uforpligtigende.

Rul ned over vores udvalg lige her, og find alt, hvad du har brug for, for at tilslutte din radiator.

 


Type