Smart varme Danfoss Ally

På denne side kan du finde mange flere informationer om Danfoss Smarthome. Med Danfoss Smarthome får du smartvarme i topkvalitet. Danfoss Ally Gateway er et programmerbart, trådløst styresystem, der forbinder alle Danfoss Ally enheder til internettet og på intelligentvis styrer din opvarmning via en gratis app, der kan downloades fra Google Play og App Store.

Smarthome Danfoss Ally er Danfoss’ nye frontløber i smartvarmekategorien. Danfoss Ally er cloudbaseret og giver let adgang til at fjernstyre din radiatorvarmeløsning. Med så godt styr på varmen, er du sikret både høj komfort og et perfekt indeklima. Du kan finde startpakker med smartvarme. Smartvarme startpakken giver dig alle fordelene ved et komplet smartvarmesystem i én brugervenlig app. Med Danfoss Ally får du fuld kontrol over din radiator og din varmeregning. Og det vil stort set sige hvor som helst og når som helst, uanset om du er hjemme eller på farten. Appen guider dig igennem den hurtige opsætning. Hjælper dig med at tilpasse opvarmningen af dit hjem i forhold til dine daglige rutiner. Og giver dig det fulde overblik og den fulde kontrol til enhver tid. 

Smarthome er innovativt, og med produkter fra Danfoss er du altid garanteret den højeste kvalitet. Vil du gerne have smarthome til din bolig, så læs meget mere om, hvordan smartvarme fungerer under produkterne herunder. Har du nogle spørgsmål til smartvarme, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge en af vores landsdækkende butikker til en uforpligtigende rådgivning.


Vejledninger & manualer

Manual Danfoss Ally Download PDF
Datablad Danfoss Ally Download PDF
Brochure Danfoss Ally Download PDF