Ventil og Termostat

På denne side kan du finde et bredt udvalg af ventiler til radiator. Vores udvalg indeholder diverse ventiler til radiatorer og med ventiler til radiator med manuel regulering. Manuel regulering er til de typer af radiatorer, der skal have et fast gennemløb og som ikke bliver påvirket af temperaturen i omgivelserne. Du finder også ventilsæt, der er kompatibel med vores håndklædetørrer og radiatorer, der bruges hvor rørføringen er fra gulvet. Tjek vores udvalg og find din nye radiator termostat hos os allerede i dag.

Til din nye radiator termostat finder du herunder diverse forskellige ventiler. Du finder bl.a. Radiatorventil med manuel regulering. Til radiatorer, der skal have et fast gennemløb og som ikke bliver påvirket af temperaturen i omgivelserne. Du finder også multiflex dobbeltafspærring eller en radiator termostat følerhoved. Udvalget er bredt, og du kan læse mere om de forskellige produkter herunder.

Er du ikke sikker på, hvilken type ventil du skal have til dine radiator termostater, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at fortælle dig endnu mere om de forskellige produkter, og hjælpe dig med at finde frem til, hvilke, der passer bedst til dine behov og nuværende radiatorsystem.

Kontakt os på mail, telefon eller i en af vores landsdækkende butikker til gratis og uforpligtigende rådgivning, så vi kan finde den bedste løsning til dig. Tjek udvalget ud herunder, og slå på tråden eller klik dine ventiler til radiator hjem allerede i dag.


Type