Ventiler Danfoss

Danfoss har produceret et stort udvalg i radiatorventiler, så du kan finde en ventil, der passer til enhver varmesystem. Med mulighed for at nemt at udskifte gamle ventiler til nyere modeller, eller blot købe en adapter til de gamle modeller, så de passer med nyere termostater. Hos os finder du med garanti den Danfoss radiatorventil, du har brug for. Herunder kan du se et overblik, og finde den rette Danfoss radiatorventil til din radiator.

  • RA-N: Fremløbsventil til 2-strengsanlæg, har en rød dækhætte, med forindstilling, til normale flowmængder gennem radiator.
  • RA-U: Fremløbsventil til 2-strengsanlæg, har en gul dækhætte, med forindstilling, til små flowmængder gennem radiator.
  • RA-UR: Returventil til 2-strengsanlæg, har gul dækhætte, med forindstilling, til udskiftning af FJVR på f.eks. fjernvarmeanlæg.
  • RA-RV: fremløbsventil til 2-strengsanlæg, har grøn dækhætte, med forindstilling, med indbygget trykdifferensregulator, til anlæg med mange radiatorer.
  • RA-G: Fremløbsventil, med grå dækhætte, fast kapacitetsgrænse, beregnet til 2-strengsanlæg med naturlig cirkulation, eller 1-strengsanlæg med pumpe.
  • FJVR: Returventil til 2-strengsanlæg, uden dækhætte, fast kapacitetsgrænse, anvendes til mindre rum, som gæstebadeværelse, eller på afgangsstudsen på gulvvarme
  • RA-K: Fremløbsventil til 2-strengsanlæg, med rød dækhætte, med forindstilling, anvendes med RA-K fordelerhus hvor retur og fremløb kommer i samme side af radiatoren.
  • RA-KE: Fremløbsventil til 1-strengsanlæg, med rød dækhætte, fast kapacitetsgrænse, anvendes med RA-KE fordelerhus hvor retur og fremløb kommer i samme side af radiatoren.

Tag et kig på udvalget herunder, og klik din nye Danfoss radiatorventil hjem allerede i dag. Skulle du have brug for vejledning, for at finde den rette, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper altid vores kunder med at finde den løsning, der matcher jeres behov. Du kan kontakte os på mail, telefon eller i en af vores landsdækkende butikker til en snak om, hvilken radiatorventil, du skal have.