Smart varme Saswell

Saswell Smart er et programmerbart, trådløst styresystem, der forbinder alle Saswell Smart enheder til internettet og på intelligent vis styrer din opvarmning via en gratis Tuya Smart app, der kan downloades fra Google Play og App Store. Saswell Smart er cloudbaseret og giver let adgang til at fjernstyre din radiatorvarmeløsning. Med Saswell Smart termostater med styring via ZigBee gateway, har du godt styr på varmen og er sikret både høj komfort og et perfekt indeklima.

Du kan købe Saswell Smartvarme termostater og ZigBee gateway lige her hos os. Hvis du udskifter dine gamle termostater på radiatorerne til nye, intelligente fra Saswell model SEA802, kan du nemt styre temperaturen og spare penge på varme. I stedet for at gå og huske på at skrue ned for varmen, når du lufter ud eller går i seng om aftenen, får du automatisk en passende temperatur i hjemmet. Du sparer på energien, fordi temperaturerne er tilpasset jeres faktiske vaner.

På denne side kan du finde dit næste Smart Home Termostat fra Saswell. Du kan både finde pakkeløsninger som starterkit eller du kan købe et Saswell smart home termostat enkeltvis. Gennem Tuya Smart appen styrer du derfra bare temperaturen i dit hjem. Appen er super brugervenlig, og den er med til at gøre din hverdag mere nem og behagelig. 

Hvis du er lidt usikker på, om termostaterne fra Saswell er den rette løsning for dit hjem, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan vejlede mere om produkterne ift. din specifikke situation og dit hjem. Så lad os hjælpe dig med at finde det perfekte match, også guider vi dig selvfølgelig igennem alt, hvad du har brug for. Du kan kontakte os på mail eller telefon, hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål. Smart Home Termostat er effektivt og funktionelt, også koster de heller ikke en formue. Du kan læse endnu mere om de forskellige produkter fra Saswell, ved at klikke dig ind på dem herunder og læse deres specifikationer.

Du er også altid velkommen til at komme forbi i en af vores landsdækkende butikker, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Så køb Saswell Smart termostater og ZigBee gateway lige her hos os. Vi sikrer dig fordelagtige priser og kundeservice på højeste niveau.


Type