Varmepumpe

VVS-Eksperten – Din Varmepumpe Ekspert

Hos VVS-Eksperten leverer vi komplette varmepumpeløsninger til private og erhverv. Få klimavenlig jordvarme, luft/vand eller luft/luft varmepumper i unikke designs til det moderne hjem - eller få komplette og skalerbare varmepumpeløsninger til erhverv. En varmepumpe anvender luftens naturlige varme og producerer dermed varmeenergi til din husstand hele året rundt.En varmepumpe er på lang sigt den billigste og mest energibesparende løsning, der garanterer store besparelser på elregningen. En varmepumpe kører på strøm, men producerer ca. 4 kWh energi for hver kWh strøm, den selv bruger. Netop derfor er der mange penge at spare.

Spar op til 50% med en ny varmepumpe

Du kan spare helt op til 50% på din varmeregning med en ny varmepumpe.
Overvejer du at udskifte dit gamle oliefyr med en varmepumpe fra VVS-Eksperten, kan du spare helt op til halvdelen af din varmeregning og samtidig få en langt mere miljøvenlig og fremtidssikret varmeløsning.

Få nedsat elafgiften på strømforbruget på din varmepumpe

Er du privatkunde og har jordvarme eller luft/vand kan du få nedsat elafgiften på den strøm varmepumpen bruger.
Dette giver dig en endnu billigere varmeregning. Du er altid velkommen til at kontakte vores rådgivning for gode råd og vejledning ang. dit næste køb.

Private løsninger:

VVS-Eksperten leverer komplette løsninger til din private bolig.
Hos os kan du finde højeffektive varmepumper, der dækker netop dit behov.
Du kan også finde komplette jordvarmeløsninger til opvarmning af varmt vand samt opvarmning af hele boligen.  

Varmepumpe løsninger til Erhvervskunder: 

Få en komplet varmepumpeløsning til industri/erhverv.
Hos VVS-Eksperten kan du finde kundetilpassede varmepumper, der dækker hele din virksomheds behov.
Det er også muligt at få jordvarme løsninger, der giver optimal opvarmning af bygningens vand- og indeklima.

Hvad skal jeg vælge?

  • Luft til luft varmepumpen er velegnet til sommerhuse eller lignende, hvor du ikke har et eksisterende centralvarmeanlæg. Den er nem at montere og er samtidig pladsbesparende. Yderligere er luft til luft varmepumper gode, hvis du vil forbedre dit indeklima, og slippe for fugtig luft. Luft til Luft varmepumper er ligeledes et billigt alternativ til el radiator og kan hurtigt varme huset op efter behov.
  • Luft til vand varmepumpen er velegnet til dig, der har en eksisterende varmeinstallation og ønsker at udskifte varmekilden fra eksempelvis oliefyr til mere energirigtig og økonomisk opvarmingsform. Varmepumpen overfører energi til vandet i dit centralvarmeanlæg. Det anbefales at installere en akkumuleringstank i forbindelse med luft til vand varmepumper.
  • Jordvarmepumper er velegnet til dig, der har en stor grund med mulighed for nedgravning af jordvarmeslanger. Med jordvarme får du den optimale energiudnyttelse, da temperaturen i jorden er mere konstant end i luften.

Vedligeholdelse af varmepumper

Varmepumper kræver typisk ikke den store vedligeholdelse. Det eneste du skal gøre er at sikre dig, at dit udendørsareal er frit for blade og grene, der kan stoppe ventilatoren til.
I tilfælde af en stoppet ventilator kan det blive nødvendig at finde støvsugeren frem og støvsuge filteret.
En varmepumpe som indeholder kølemiddel, skal efterses og renses en gang om året. Her kan man med fordel indgå en service aftale med VVS-eksperten, der garanterer fordelagtige priser.

Besøg en af vores butikker og få gode råd og vejledning af en af vores faglærte kunderådgiver.
Vi giver altid top professionel kundeservice, der kan hjælpe dig i mål med alle dine projekter.
Kontakt os direkte gennem vores webshop, telefon, mail eller i en af vores landsdækkende butikker.