Varmepumpe

Varmepumper, energirigtig opvarmning til skarpe priser

Alt i varmepumper ved VVS-Eksperten - billig og energirigtig opvarmning til lave priser

Du kan spare helt op til 50% på varmeregningen
Ved at udskifte dit gamle oliefyr med en varmepumpe fra VVS Eksperten kan du både spare helt op til halvdelen af din varmeregning og samtidig få en langt mere miljøvenlig og fremtidssikret varmeløsning.

Du kan få nedsat elafgift på varmepumpens strømforbrug
Privatkunder med jordvarme og/eller "luft til vand"-varmepumper kan slippe nedsat prisen (el-afgiften) på den strøm, som varmepumpen bruger. Det giver dig endnu billigere varmeregning. Læs mere under menupunktet "varmeregningen" nedenfor.

Hvad skal jeg vælge?

  • Luft til luft varmepumpen er velegnet til sommerhuse eller lignende, hvor du ikke har et eksisterende centralvarmeanlæg, da den er nem at montere og er pladsbesparende. Yderligere er luft til luft varmepumper gode hvis du vil forbedre dit indeklima, og slippe for fugtig luft. Luft til Luft varmepumper er ligeledes et billigt alternativ til el radiatorer og kan opvarme hurtigt hvis det skulle være nødvendigt.
  • Luft til vand varmepumpen er velegnet hvis du har en eksisterende varmeinstallation og ønsker at udskifte varmekilden, f.eks oliefyr til mere energirigtig og økonomisk opvarmingsform. Varmepumpen overfører energi til vandet i dit centralvarmeanlæg. Det anbefalse at installere en akkumuleringstank i forbindelse med luft til vand varmepumper.
  • Jordvarmepumper er velegnet hvis du har en stor grund, med mulighed for nedgravning af jordvarmeslanger. Med jordvarme får du den optimale energiudnyttelse, da temperaturen i jorden er mere konstant end i luften.
Læs mere