Tilbehør til skorsten

Tagtrin og andet tilbehør til skorsten og røgrør. Med tagtrin sikrer du nem adgang til din skorsten til for eksempel skorstensfejeren. Nedenfor kan du se vores tagtrin, som findes i flere forskellige typer og modeller. Hos VVS-Eksperten.dk finder du tagtrin til de bedste priser online, og når du køber dine tagtrin online hos os, får du leveret dem lige til døren eller du kan afhente dem gratis i en af vores landsdækkende butikker.
Med rensebørster fra VVS-Eksperten.dk kan du nemt og hurtigt rengøre brændeovne, kedler, stokere og meget mere. Vores udvalg af rensebørster er stort, og du kan finde rensebørster i flere forskellige størrelser samt forlængere og håndtag til rensebørster.

Har du for lidt træk i skorstenen, så kan en røgsuger være løsningen. Vi har hos VVS-Eksperten.dk et bredt udvalg af røgsugere til markedets bedste priser. Du finder altid røgsugere, der passer til lige dit behov, og vi står altid parate til at rådgive dig omkring røgsugere.
Med en aspirotor fra VVS-Eksperten.dk kan du sikre dig mod røgtilbageslag. Vi har flere forskellige modeller af aspirotorer – aspirotor til muret skorsten og aspirotor til stålskorsten. Se selv udvalget nedenfor.


Type