Spabad

Der er altid plads til lidt luksus i hverdagen. De fleste af os, render ofte rundt i en travl hverdag. Derfor er det fantastisk at kunne komme hjem og forkæle sig selv en smule. Det kan du med et spabad til badeværelset.  Med et spabad fra VVS-Eksperten.dk er du altid sikret høj luksus til lave og fordelagtige priser. Nyd det varme spabad med massage fra de indbyggede dyser, og mærk hvordan al stress forsvinder ud af kroppen. Hos os finder du altid et stort udvalg af spabade i mange forskellige størrelser og former – altid til lave priser.

Du kan eksempelvis bringe lidt luksus ind i hjemmet med det lækre spabad fra Tulsa. Her får du et to personers spabad med integreret armatur. Tulsa er kendt for deres stilrene design i lækker udformning, som giver dig en følelse af luksus og velvære. Du kan også kigge på spabad fra Boston, der giver dig vandmassage fra hele 12 dyser. Spabadet fra Bosten har et lille vandfald i spabadets hjørne, hvilket er en flot og hyggelig detalje, som både børn og voksne finder fortryllende. Dertil har karret to asymmetriske nakkepuder, der giver mulighed for at vælge mellem en siddende eller mere liggende stilling. 

Du kan også finde et mindre spabad, der passer til en enkelt person – eller flere børn. På den måde er det muligt for selv dig med et mindre badeværelse at få lidt luksus ind i hverdagen. Vi tilbyder flere forskellige designs, som du kan tage et kig på, og finde det, der bedst matcher dine ønsker.

Vores sortiment er stort, og derfor kan du også nemt finde et spabad, der passer dit badeværelse. Du kan se det specifikke spabads mål, hvis du klikker dig ind på produktet, så du selvfølgelig er sikker på, at det passer til dit badeværelse.

Vi sørger for de bedste priser til vores kunder. Derfor er det også værd at holde øje med siden her, hvor vi indimellem kan tilbyde stærke rabatter på vores spabad.

Som altid er vores kundeservice åben for alle spørgsmål ang. vores produkter. Du kan også komme forbi en af vores mange landsdækkende butikker, hvor du kan se vores udvalg og finde det perfekte spabad til dit badeværelse. Vi glæder os til at hjælpe dig med at lukke lidt mere luksus og velvære ind i dit hjem.