Smart Home ZigBee

Vil du gerne gøre dit hjem mere sikkert og samtidig mere intelligent? Så er Smart home lige noget for dig. På denne side finder du et udvalg af produkter fra Smart home, der bl.a. indeholder radiatorventiler, overvågningskameraer, røgalarmer, sirener og vandlækage alarmer. Disse produkter er lidt mere end bare din standard røgalarm. De er nemlig forbundet via netværk, så du kan justere dem alle til at passe lige præcis til dit hjem. Smart home produkter kan nemt kobles til hinanden, og det meste kan du faktisk styre fra din Smart home-app på telefonen.

Saswell Smart er et programmerbart, trådløst styresystem, der forbinder alle Saswell Smart enheder til internettet og på intelligent vis styrer din opvarmning via en gratis Tuya Smart app, der kan downloades fra Google Play og App Store. Saswell Smart er cloudbaseret og giver let adgang til at fjernstyre din radiatorvarmeløsning. Med Saswell Smart termostater med styring via ZigBee gateway, har du godt styr på varmen og er sikret både høj komfort og et perfekt indeklima. Udskifter dine gamle termostater på radiatorerne til nye, intelligente fra Saswell model SEA802, kan du nemt styre temperaturen og spare penge på varme. I stedet for at gå og huske på at skrue ned for varmen, når du lufter ud eller går i seng om aftenen, får du automatisk en passende temperatur i hjemmet. Du sparer på energien, fordi temperaturerne er tilpasset jeres faktiske vaner.

Vi vil alle gerne have at vores hjem er beskyttet, når vi forlader det tomt. Derfor kan du investere i tyverialarmer og overvågningskameraer. Men der noget helt særligt ved produkterne fra Smart home. De kan nemlig eksempelvis varsle dine naboer eller familiemedlemmer, hvis din tyverialarm, røgalarm eller vandlækage alarm går i gang, mens du ikke er hjemme.

Vil du gerne vide mere om de fantastiske produkter fra Smart home, så kontakt os endelig med dine spørgsmål. Du kan også læse mere om de forskellige produkter, ved at klikke dig ind på dem herunder. Fang os på mail, telefon eller i en af vores landsdækkende butikker, hvis du har brug for vejledning.


Type