Affaldsspand - Pedalspand

Her finder du vores udvalg af pedalspande og affaldsspande til stærke priser og høj kvalitet. En pedalspand eller affaldsspand med sensor, er perfekt til det moderne funktionelle køkken og badeværelse. Den helt store fordel ved en pedalspand er, at de er praktiske, lugtfri og hygiejniske. Man åbner låget ved at træde på en pedal eller ved at holde hånden over en sensor. Dine hænder ikke i kontakt med selve låget, hvilket mindsker spredningen af bakterier. Vores udvalg indeholder forskellige designs og prisklasser, så du kan finde den pedalspand, som du synes matcher dine behov bedst. Tag et kig på hele vores udvalg lige herunder, og klik din nye pedalspand hjem allerede i dag.

Blandt sortimentet finder du bl.a. affaldspanden fra Cool-Line. Cool Line er en badeværelsesserie, der samler funktion, form og æstetik i et unikt design. Cool-Line definerer dansk design, og er både i traditionelt og tidløst design. Det klassiske og minimalistiske design passer ind i næsten et hvert rum. En affaldsspand behøver nemlig ikke være noget grimt, der bare fylder. Det er Cool-Line et perfekt eksempel på.

Du kan også finde mere traditionelle modeller af en pedalspand. Her kan du bl.a. kigge på modellerne fra Potty, der fås i flere forskellige farver. Her får du en pedalspand, der rummer op til tre liter og har en softclose lukning. Du kan også prøve kræfter med en affaldspand med sensor. Her indeholder vores udvalg eksempelvis modeller, der er ideelle til både køkken, klinik, kontor og badeværelser. Låget åbnes ved at føre foden hen på kontakten i bunden af affaldsspanden, og lydløst åbner låget, og lukker det automatisk igen efter tre til fem sekunder.

En pedalspand er et smart produkt, der kan gøre hverdagen en smule nemmere.  Du kan med garanti finde et produkt, der matcher dine ønsker for design og pris. Du kan få et overblik over vores udvalg på denne side, eller du kan komme forbi en af vores landdækkende butikker, hvor du også kan kigge nærmere på vores sortiment. Er du i tvivl om specifikationerne på et produkt eller har du brug for at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.


Type