IHC Wireless

På denne side finder du vores udvalg af IHC Wireless kontakter. Med IHC Wireless får du kontakter, som trådløst kan kommunikere med hinanden. På den måde er det muligt at tænde og slukke elektroniske apparater eller lamper fra netop det sted, du ønsker kontakten skal være. Derved er du med IHC Wireless uafhængig af lange ledninger og kabler, der er i vejen og ikke ligefrem pynter i hjemmet. Med IHC Wireless er det desuden muligt, helt selv at bestemme hvilke funktioner kontakterne skal have.  

Der er mange ting, der er nødvendige i hjemmet, der ikke nødvendigvis er det mest spændende at investere i. Herunder hører nok stikkontakter. Dog er det en nødvendighed, og heldigvis har vi fundet den bedste løsning til dig. Med IHC Wireless stikkontakter slipper du nemlig for alt besværet med forlængerledninger, og kan styre dine stikkontakter fra lige det sted, der passer bedst til dig og din bolig.

Du kan finde mange forskellige modeller af IHC Wireless stikkontakter. Der er forskellige kombinationer, hvor du kan finde helt traditionelle eller med mulighed for at justere på lysstyrken. Hos IHC kan du også få en lampeudtage eller en fjernbetjening til at styre systemet med.

Du kan læse om specifikationerne under de forskellige produkter. På denne måde er du sikker på, at du får den rette type kontakt hjem. Du finder også billige tangentsæt for afbryder og lysdæmper fra IHC Wireless. De trådløse kontakter er helt sikkert værd at investere i, da de har en lang holdbarhed og giver dig mulighed for at skabe den bedste belysning i dit hjem.

Når du bestiller hos os, sørger vi altid for de bedste priser. Og her på hjemmesiden har vi skruet prisen helt i bund. Derudover sørger vi selvfølgelig også for en lynhurtig levering lige til dit dørtrin. Du er også altid velkommen til at komme forbi en af vores landsdækkende butikker, hvor vores medarbejdere kan hjælpe dig med at finde den rette løsning, hvis du er i tvivl om, hvilken model, du skal vælge.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon, hvis du har nogle spørgsmål til produkterne her på siden.

 


Type