Værktøj

Gode tilbud på værktøj og tilbehør. Rørskærer, trykspand, rørbuk, gevindskærer, håndklub, pex saks, kobber rørskære. Køb online eller i en af vores landsdækkende butikker. 
Ved VVS-Eksperten.dk har vi et stort udvalg af håndsave, knive, hobbyknive, fliseskærer, nedstrygere og blade. VVS-Eksperten sætter kvalitet i højsædet - VVS og rørværktøj til super skarpe priser. Rørbuk, pionerbænk, trykspand, håndklub, gevindskærer.

Vi har et bredt sortiment af olie til boring, Ridgid olie til skæring, oliespray, Loctite og WD40. Vi har altid olie til forskellige formål til markedets bedste priser. 
Askestøvsuger og industristøvsuger finder du til billige priser hos VVS-Eksperten.dk. Vi har askestøvsugere som altid er praktiske at have, når man har brændeovn i huset. Støvsugeren kan bruges til at støvsuge aske fra f.eks. pejs, brændeovn og grill. Udover askestøvsugere har vi også centralstøvsugere til lave og fordelagtige priser.

Ligesom lynbeton så er vores levering også altid lynhurtig. Tape kan bruges til næsten alt, hos os finder du både rødt isolerbånd tape, blåt isolerbånd tape og ikke mindst gaffatape. VVS-Eksperten.dk har byggeskum Soudafoam 1 K – én-komponent, selvudvidende polyuretan skum, der er klar til brug. Vi også lim og fugemasse lavet af silikone, som er velegnet til utroligt mange formål - fugning og limning af fliser, klinker, sten, aluminium, mursten, beton glas, emalje og træ. Nedenunder finder du fugemasse med silikone i flere forskellige farver samt fuge-pistoler til lave priser. 
Når du køber ved VVS-Eksperten.dk er du altid sikret en god handel med hurtig levering.