Combi varmtvandsbeholder

Combi Varmtvandsbeholder - Vandvarmer til el og centralvarme

Varmtvandsbeholder combi til el og centralvarme. Du finder Danmarks bedste priser på combi vandvarmer her hos VVS-Eksperten.dk
Combi varmtvandsbeholder er forsynet med el-varme­legeme­­­ og en specialudviklet varmespiral, som giver høj­effektiv opvarmning af brugs­vandet. Det betyder, at der altid er masser af varmt vand til rådighed. 
Driftsøkonomien er særdeles fordelagtig med denne kombination, især fordi central- eller fjernvarmen helt kan lukkes fra uden for fyringssæsonen, hvor el-varmelegemet kan overtage opvarmningen af brugsvandet. 
Combi-varmtvandsbeholder fra VVS-Eksperten er emaljeret og forsynet med anode, som beskytter mod korrosion og sikrer lang levetid. – Køb online eller i en af vores landsdækkende butikker.

Her på siden finder du vores store udvalg af varmtvandsbeholdere, vi har blandt andet Metro, Pannex, Atlantic og Vølund varmtvandsbeholdere.
Vi forhandler kun varmtvandsbeholdere der er fremstillet er materialer af høj kvalitet, hvilket sikrer et god produkt som kan holde mange år. 
Vores varmtvandsbeholdere kan altid fås til faste lave priser, og du er derfor sikker på at finde et godt tilbud på varmtvandsbeholdere til enhver tid.

Står du og mangler en ny varmtvandsbeholder eller gennemstrømningsvandvarmer så finder du det du lige mangler her på VVS-Eksperten.dk 

Læs mere
Flere filtre Skjul filtre
10 produkter