Haven - Terrassevarmer - Regnvandsbeholder

Er du er på udkig efter en ny haveslange, udebruser, terrassevarmer, regnvandsopsamler eller gasbrænder til haven? Se vores udvalg af haveslanger og havetilbehør til lave og fordelagtige priser. Stort sortiment af haveslanger, sprøjtepistoler og slangekobling. En udebruser er perfekt til et hurtigt bad i haven -bliv vasket før du hopper i poolen eller når du kommer hjem fra stranden. En frisk dukkert med en havebruser på varme sommerdage.

Havemaskiner der hjælper din have med at være i top form, som robotplæneklipper, hækkeklipper og græstrimmer samt tilbehør til skarpe priser.

Med en regnvandsbeholder bliver det ikke nemmere. Regnvandet fra husets tag via nedløbsrøret og direkte ned i regnvandstønden. Vask vinduer på bilen eller huset og undgå kalkrester og striber ved at brug vandet fra din regnvandsbeholder. Erstatte en stor del af dit vandforbrug med regnvand til havevanding, bilvask, toiletskyl og maskinvask.

Terrassevarmer i flot design til gas eller 230v - Terrassevarmer giver en sydlandsk atmosfære, fantastisk hygge og god stemning overalt hvor den er tændt.

Havepejse fra Schiedel - Sommeren skal nydes udendørs, og med en havepejs fra Schiedel er du sikret hygge på terrassen.

Gasbrænder, gas tilbehør og gasregulator til gasgrillen, gasovnen eller terrassevarmeren. Gasbrænder kan bruges til mange formål som tagpap brænding, bitumen-svejsning, ukrudtsbekæmpelse og grilltænding.

Kolde øl i haven - byd naboen på en kold øl. Øl køleren graves ned i din have og du har altid en kold forfriskning lige ved hånden.