Varmekilder

Varme - pillefyr, varmepumper, gulvvarme og cirkulationspumper. Alt i til din varmeinstallation - Pillefyr/Stokerfyr, varmepumper, fastbrændselskedler og meget mere.
BioMax Solo og Compact er et af de mest effektive træpillefyr på markedet. BioMax kan tilbydes som en af de mest driftsikre pillebrændere. Det skyldes helt og holdent det store udviklingsarbejde, der ligger bag. Gå altid efter den bedste brændværdi på træpiller – på den måde får du mest ud af fyret. Garanti for et ensartet og gennemtestet produkt, der kræver et minimum af service. Styringen er modulerende i 100 trin. Det vil sige, at den hele tiden forsøger at køre med den effekt, som forbruges. Derved undgår du de mange start og stop, som giver et unødvendigt høj pilleforbrug og flere stoker service, Biomax kan køre på både 6mm og 8 mm træpiller. 
Biomax pillefyr er selvfølgelig godkendt hos Teknologisk Institut i Danmark og står på Positivlisten.

Hos VVS-Eksperten.dk har vi alt til brændekedler. Vores lave priser og fastbrændselskedlernes høje kvalitet gør, at du altid er sikret en god handel, hvis du køber din næste kedel hos os. Klik på billederne herunder og se vores store sortiment inden for fastbrændselskedler og tilbehør.

Varmeveksler:
Se vores store udvalg af varmevekslere, fjernvarmeunits, vandvarmere og pladevekslere.

Akkumuleringstanke:
Her finder du både stående og liggende akkumuleringstanke til meget fordelagtige priser.