Varmevekslere

Er du på udkig efter en ny varmeveksler, er du havnet det helt rette sted. Her kan du se hele vores sortiment af varmevekslere til markedet bedste priser. Vi tilbyder mange forskellige varmevekslere. Heriblandt finder du bl.a. varmevekslere fra Danfoss Redan, Sondex, Metro, Baxi, Dexson og mange flere af de førende brands på markedet. Hos os finder du altid kvalitetsvarer til fornuftige priser. Herunder har vi inddelt vores produkter i kategorier, så du nemt og hurtigt kan finde den type varmeveksler, som du har brug for.

Blandt vores udvalg finder du fjernvarme unit med gennemstrømningsvandvarmer og direkte fjernvarme til rumopvarmning. Du får hurtig regulering og minimalt vandforbrug. En fjernvarme unit er let at aflæse forbruget på, samt at indstille til dit behov. Fjernvarmevandet cirkulerer direkte i centralvarmeanlægget, hvor differenstrykket styres af en regulator. Den indbyggede termostatiske reguleringsventil styrer brugsvandet. Du kan også finde vandvarmere fra mærker som Redan eller Termix. En fuldisoleret gennemstrømningsvandvarmer med høj ydeevne, der lever op til fremtidens energikrav, når det gælder lavt energiforbrug og meget lavt tomgangsforbrug. Du finder også en traditionel varmeveksler, der anvendes til overflytning af energi imellem to separate vandbårne kredsløb. Det kan eksempelvis være solvarme og centralvarme med åbent varmeanlæg eller lukket varmeanlæg.

Har du spørgsmål ang. købet af en ny varmeveksler, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også komme forbi til en gratis vejledning i en af vores landsdækkende butikker landet over. Vores rådgivning er altid uforpligtigende, og vi hjælper dig med at finde den bedste løsning, der matcher dine behov.