LK FUGA

Fuga har et enkelt og tidløst design af komplet afbryder- og stikkontaktserie. Her på siden finder du Fuga Slim, Fuga Soft, Fuga Choice, Fuga Pure og selvfølgelig Baseline 50. LK Fuga produkterne er en sikker klassikker, der passer til stort set alle hjem. Vi har samlet hele udvalget på denne side, så du let kan finde frem til lige præcis den type afbryder eller stikkontaktserie, du er på udkig efter.

Hos os kan du finde fire forskellige LK Fuga serier:

  • Fuga Slim rammen fås i stål eller i hvid og koksgrå plast. Slim har en rammedybde på kun 5 mm og er meget diskret og elegant. 
  • Fuga Soft med afrundede hjørner, findes i de klassiske farver hvid, koksgrå, lysegrå, stål metallic samt hvid med antibakteriel overflade. Den har et moderne organisk udtryk med bløde kurver, der passer naturligt ind i ethvert miljø.
  • Fuga Choice sætter du et personligt præg på dine stikkontakter – helt uden brug af værktøj. Med rammen følger indlæg i seks farver. Du vælger en farve og sætter den ind bag den gennemsigtige ramme, som fås i to udgaver: Med klar eller matteret overflade. Fuga Choice kan monteres på ældre LK Fuga grønne og gule dåser i væggen samt nyere LK Fuga Air dåser.
  • Fuga Pure er den elegante og luksuriøse linje. Rammerne fås i stål eller med smuk glasfinish i hvid eller sort.

Udover finder du også den klassiske design ikon Fuga Baseline 50 hos os.

Vi har samlet hele udvalget her på siden. Når du klikker dig ind på de forskellige typer, vil du kunne se alle produkterne herunder. Her kan du også læse endnu mere om de forskellige produkters specifikationer, så du er sikker på, at det er det rette, du bestiller hjem.

Hvis du er i tvivl om, om LK Fuga produkterne passer til dit hjem, er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice. Du kan enten give os et kald eller skrive en mail. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores landsdækkende butikker, hvor vores kompetente personale står klar til at vejlede dig.

Lær mere om de forskellige serier og produkter fra LK Fuga og forny dit hjem med et stilrent og tidsløst design.