Tilbehør til rør og fittings

VVS-Eksperten.dk tilbyder altid et stort udvalg af pakmidler til tætning ved samlinger af rør. Vores pakmidler tæller blandt andet hørgarn, paksalver, gevindtape, Unipak og Unigum. Vi har alt til rør og gevind. Med lækagesøgere bliver det lettere og mere enkelt at lede efter mulige lækager. Hos VVS-Eksperten.dk finder du altid produkter til markedets bedste onlinepriser.

Mangler du et lyn tee, finder du den hos VVS-Eksperten.dk. Vi har et bredt udvalg af lyn tee i flere forskellige størrelser, så du kan altid finde lige netop den lyn tee, du mangler.
VVS-Eksperten har ogås et stort udvalg af rørværktøj. se den billig komplet elektronisk gevindskærersæt fra Pipe-Tools er med gevindklubber, samt en rørholder og oliekande. Genvindskærer er til gevindskæring af forskellige vand - og varmerør. Effektiv og nem at bruge.

Tilslutningsslanger i fleksible rustfrit stålrør med omløber er især er velegnet ved tilslutning af kedlen, sol- og klimaanlæg, varmepumper, vandrør osv., men er også ideel til reperation af eksisterende anlæg.