Kogende Armatur

750 KR I CASHBACK DEN NYE GROHE RED - Hos GROHE ønsker vi at gøre vores nyeste innovationer tilgængelige for alle. Derfor tilbagebetaler vi 750 kr. for professionel installation af vores GROHE Blue Home og den nye GROHE Red indtil d. 31. december 2019.
For at aktivere tilbuddet, skal du:

  1. Fremsende faktura fra en VVS-installatør på installering af produktet.
  2. Fremsende faktura fra VVS-Eksperten på køb af produktet 

Tilbuddet om tilbagebetaling gælder for installationer til og med d. 31.december 2019, og forudsætter, at skemaet herunder er sendt ind til os med rette dokumentation inden d. 31. december 2019. Læs mere om vilkår og betingelser her

Grohe red duo og Grohe red mono er vandhaner af høj kvalitet. Med en kogende vandhane i køkkenet, er du altid sikker på at kunne lave en kop te eller kaffe hurtigt og nemt ved hjælp af kogende vand direkte fra vandhanen. Hvis du har et blødgøringsanlæg og indstiller blødgøringsanlægget til en hårdhed under 9 dh, så behøver man ikke skifte filter på sin kogende vandhane!  - Se evt. H2O Water Softener Blødgøringsanlæg vare nr. 398841010 - Hos VVS-Eksperten.dk har vi et stort udvalg af kogende vandhaner fra blandt andet Grohe Red – alle i flot og elegant design, som passer godt ind i ethvert køkken.

Læs mere
Flere filtre Skjul filtre
18 produkter