Nedsivning

Nedsivningsanlæg

Er du på udkig efter et nyt nedsivningsanlæg, så er du landet på den helt rigtige side. Her på siden finder du nedsivningsanlæg til kloak, der eksempelvis passer perfekt til sommerhuse. Med et nedsivningsanlæg fra os kan du på forsvarlig vis sikre afledning af spildevand i åbent land. Nedsivningsanlæg afleder spildevand, hvorefter det i jorden bliver naturligt renset, hvis jordbundsforholdene ellers er i orden. Hos os finder du nedsivningsanlæg i høj kvalitet og altid til markedets bedste priser.

Herunder finder du flere forskellige typer af nedsivningsanlæg. Du finder både kassetter, aquablok, samletank og alverdens tilbehør som grenrør og mini kulfilter. Vi har altså samlet alt, hvad du har brug for til et nedsivningsanlæg lige her. Produkterne kommer fra kvalitetsmærker, der sikrer dig, at dit sanlæg kan holde i mange år. Blandt udvalget finder du bl.a. Faskine, Septiclean, Wavin, Watercare og endnu flere.

Husk, at der inden installation af nedsivningsanlæg skal tages en jordbundsprøve samt indhentes en tilladelse fra kommunen. Hos os finder du alt i kloakrør og kloakbrønde, tagbrønde, højvandslukke, rendestensriste, spulebrønde

Har du brug for vejledning til at finde de rette elementer til dit nye nedrivningsanlæg, så kan du kontakte os på mail eller telefon, hvor vores dygtige medarbejdere sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at slå et smut forbi din lokale butik af VVS-Eksperten, der ligger over hele landet.


Type