Varmefordelingsplader

Der er næsten ikke noget værre end at gå og fryse fødderne i sit hjem. Derfor er det en fantastisk idé at investere i gulvvarmeplader. Hos os finder du varmefordelingsplader til gulvvarme, så du kan varme din bolig og dine fødder op. Du finder billige varmefordelingsplader til gulvvarme lige her hos VVS-Eksperten.

Gulvvarmeplader består af en 0,5 mm tyk aluminiumsprofil, og er derfor en effektiv varmefordeler, der kan anvendes til forskellige gulvvarmekonstruktioner som eksempelvis forskallingsbrædder. Varmefordelingsplader er tilpasset 20 mm eller 16 mm gulvvarmeslanger, så slangeudlægningen foregår problemfrit og er udviklet så gulvvarmeslangerne fastholdes i varmesporet efter udlægningen.

Du kan finde mange forskellige størrelser og mængder af gulvvarmeplader lige herunder. Du kan eksempelvis finde forskellige varmefordelingsplader fra Nordic, hvor du både får gulvvarmeplader, der passer til alle gulvtyper, integreret vendespor og isoleret gulvarmeplader i forskellige højder. Du finder også vendeplader, flex underlag og store pakkeløsninger på varmeplader i bedste kvalitet på denne side.

Du kan læse mere om størrelser og typer af varmefordelingsplader under de enkelte produkter. Har du brug for rådgivning ift. hvilken type, du skal vælge, eller vil du bare gerne høre lidt mere om fordelene ved gulvvarmeplader, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtigende snak. Vores dygtige medarbejdere sidder nemlig altid klar til at tilbyde kvalificeret vejledning ganske kvit og frit.

Så klik dine nye varmefordelingsplader hjem allerede i dag, eller slå et smut forbi en af vores mange butikker. Vi har butikker over hele landet, så vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din bolig.


Type