Papir dispenser touchfree

Papirdispenser

En papirdispenser med sensor giver den bedst mulige touchfree brugeroplevelse. På denne side finder du hele vores udvalg af papirdispensere med sensor. Med touchfree rører du kun ved det papir, der skal bruges, hvilket sikrer den gode hygiejne. Vores modeller har en nem isætning af papir. Hurtig genopfyldning og samtidig en kort aktiveringstid.  En papirdispenser med sensor giver kun et ark ad gangen, hvilket reducerer forbruget af unødvendige mængder af papir. Køb din berøringsfri papirdispenser ved hos os lige herunder.

En papirdispenser kan fås i mange forskellige farver og design. Du kan se vores sortiment herunder. Du kan bl.a. kigge på de flotte modeller fra Cool-Line, der har en flot væghængt papirdispenser i rustfrit stål. Hos os kan du selvfølgelig også finde håndklædeark på rulle, der er ét-ark-af-gangen dispenserfunktion, der både sparer tid og kontrollerer forbruget.

Du kan også finde den smarte model fra Velika, der med den automatisk håndtørre giver hurtig og effektiv håndtørring, som tørrer hænderne på få sekunder. Velika modellen har et lavt el-forbrug, der gør det billigere i drift end ved brug af papir. Den automatiske håndtørre er udstyret med en beholder i bunden af maskinen, som opsamler det overskydende vand, hvilket betyder, at man undgår vand og bakterier spredes i rummet.

Vi tilbyder automatiske håndtørrer og papirdispensere til fantastiske priser. Læs mere om de forskellige modeller herunder, så du kan finde netop den, der passer bedst til dig og dine behov.


Type