Støvsugerposer

KLEENAIR Støvsugerposer for ren luft og plads. En stor del af vores liv, vi tilbringer indendørs. En sund, støvfri boligareal er derfor af stor betydning. Regelmæssig støvsugning er mottoet, unødvendigt at sige med støvsugerposer af KleenAIR! 
De syntetiske støvsugerpose fra KLEENAIR giver mange fordele i forhold til almindelige (papir) støvsugerposer. KLEENAIR støvsugerposer holder dobbelt så længe som papir støvsugerpose, og sikre at din støvsuger har mere suge kraft. KLEENAIR støvsugerposer er mere hygiejnisk på grund af mikrofiltrering og er meget slidstærke. Støvet absorberes i fibrene uden at blokere dem og reducere derved ikke sugeevnen på din støvsuger. Poserne er designet til at passe i støvsugeren og udnytte pladsen optimalt så der kan være mest muligt støv og skidt i poserne inden det er nødvendigt at skifte dem. Med sit unikke multi- lags system, er det syntetiske materiale støvsugerposer fra KLEENAIR er lavet af med til at skabe optimal luftgennemstrømning og en jævn fordeling af det støvsugede støv. Dette resulterer i en stor og konstant sugeevne over en længere periode.

KLEENAIR støvsugerposer:

  • Tilgængelig for stort set enhver støvsuger
  • Hygiejnisk ved hjælp mikrofiltrering med som et resultat, er mikro støvpartikler filtreret optimalt
  • Varer to gange længere end et papir støvsugerpose.
  • Altid giver en stærk sugeevne, takket være den unikke multi-layer system.

Du finder et kæmpe udvalg af billige støvsugerposer til bla. AEG, Siemens, Miele, Nilfisk og Phillips støvsugere, så der er med stor sandsynlighed også en der passer til din støvsuger.


Vejledninger & manualer

Forbrugerguide_Stovsugerposer Download PDF
Type