Ventilationsanlæg

Lige her finder du vores udvalg af ventilationsanlæg. Vi har samlet produkter fra de bedste mærker på markedet som Genvex, Danfoss, Airflow og Nilan. Du kan finde et hav af forskellige modeller herunder, så du kan finde lige præcis den type, der passer bedst til dig og din bolig. Vi forhandler produkter fra Genvex, Danfoss, Airflow og Nilan, hvilket sikrer vores kunder den bedste kvalitet til fornuftige priser.

Vi tilbyder ventilationsanlæg i mange varianter fra populære mærker som Genvex, Danfoss, Airflow og Nilan. Med et ventilationsanlæg med genvinding har du mulighed for at erstatte luften i dit hjem med frisk udeluft, uden at skulle gå på kompromis med varmen i huset. Med genvinding har du faktisk mulighed for at udnytte helt op til 95% af varmen i luften. I anlægget sidder der et aggregat, der overfører varmen fra luften, der bliver taget ud af rummet, og varmer det nye luft der bliver blæst ud i rummene. På denne måde mindsker du varmeforbruget uden at gå på kompromis med komforten i huset med et ventilationsanlæg fra Genvex, Danfoss, Airflow og Nilan

Du kan læse meget mere om de forskellige ventilationsanlæg ved at klikke dig ind på dem herunder. Udover Genvex og Nilan finder du også produkter fra Danfoss og Airflow. Det smarte ved et ventilationsanlæg er især, at anlægget kan monteres med eftervarmeflader, der tilsluttes enten el  eller centralvarmeanlægget. Dermed får du en behagelig indblæsnings-temperatur i selv i de koldeste vintermåneder. Du får altså et sundt og behageligt indeklima, samtidig med at du sparer på varmeregningen. Du kan finde både mini modeller, genvindingsunits og helt store ventilationskompletter fra eksempelvis Genvex og Nilan.

Har du stadig et par spørgsmål eller er der noget, du ikke er helt sikker på, så kan du altid kontakte vores kompetente kundeservice. Vi tilbyder gratis rådgivning til alle vores kunder, og derfor står vi klar til at besvare dine spørgsmål på både mail, telefon eller du kan komme forbi en af vores landsdækkende butikker til en snak. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det perfekte ventilationsanlæg.


Type