Solcellepakke

Lige her finder du vores udvalg af solcelleanlæg. Vores sortiment består af de bedste kvalitetsprodukter fra Growatt. Growatt laver komplette solcelleanlæg med tilhørende hybrid inverter og lithiumbatteri, solcellepaneler af monokrystaltypen, kabler, bæringer og beslag til eternittag eller tegltag. Herunder finder du vores solcellepakker, der indeholder alt, hvad du har brug for til dit nye solcelleanlæg.

Det smarte ved Growatts solcelleanlæg er bl.a., at du kan gemme solenergien på et lithiumbatteri. Lithium batteriet oplades om dagen, når der er en overskudsproduktion. På denne måde kan du blive selvforsynende med strøm døgnet rundt. Når du investerer i grøn energi, bidrager du til en mere klimavenlig løsning, der gavner mange år frem. Bliv klogere på Growatts solcelle produkter her og find det rette solcelleanlæg til dig og din bolig.

Har du spørgsmål om solcelleenergi, kan du med fordele kontakte vores dygtige medarbejdere til en uforpligtigende samtale. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også møde os i en af vores landsdækkende butikker.


Type