Grundfos Alpha3 25-40-180 cirkulationspumpe

Grundfos Alpha3 25-40-180 cirkulationspumpe
Grundfos Alpha3 25-40-180 cirkulationspumpe
Grundfos Alpha3 25-40-180 cirkulationspumpe
Producent
Grundfos
Varenummer
380474240
Dimensioner
180 MM
Branche varenr.
99371956
EAN
5713828026606
Tilføj til favoritter
  • Byggelængde 180mm
  • Indbygget bluetooth
Læs mere
Chokpris! Kun online.
Black Friday - spar 10%
2.088,90
Førpris: 2.321,-
På fjernlager: Levering 2-5 hverdage

Beskrivelse

Grundfos Alpha3 25-40-180 cirkulationspumpe

Alpha 2 og Alpha 3 cirkulationspumper, som giver dig fuld kontrol over dit centralvarmeanlæg. Alpha 3 kan kombineres med Grundfos GO remote og Grundfos GO Balance App'en. Ved at kombinere disse elementer får du et professionelt værktøj, som kan indregulere radiator- og gulvvarmeanlæg i private boliger – baseret på data i realtid.

Grundfos Go Apps gør din pumpe digital

Alpha 3 er med indbygget bluetooth, hvilket gør at pumpen er opkoblet med din telefon eller tablet, så snart du har fået downloadet Grundfos Go begge apps. Med Grundfos Go Remote har du mulighed for at styre din Alpha 3 cirkulationspumpe, hvor end du er i huset. Du kan betjene pumpen helt uden at røre den, hvilket er en stor fordel især i teknikrum, hvor pumpen ikke er let at komme til eller pladsen er trang.

GO Remote-appen giver dig øjeblikkelig adgang til pumpens status og indstillinger, såsom flow, pumpeydelse, driftslog og timerfunktion – og du kan hurtigt og nemt ændre alle indstillingerne. Med Grundfos GO Remote-appen får du også direkte adgang til alarm- og advarselsloggen, hvilket gør det nemt at foretage fejlfinding. Med andre ord er du ikke længere begrænset til de data, du kan læse på pumpens display.

Den nye ALPHA3 har også en indbygget funktion til indregulering af radiator- og gulvvarmeanlæg. Indreguleringen foretages med GO Balance-appen, og for at gøre det nemmere har du direkte adgang til den via GO Remote. Den indbyggede indreguleringsfunktion betyder, at du ikke er nødt til at bruge en ALPHA Reader.

Udover de nye tiltag, så har Alpha 3 stadig sine velkendte fordele, som gør Alpha 3 pumpen til noget særpræget:

Antiblokering – Problemfri drift mindsker behovet for service.

Tørløbssikring – Den indbyggede, aktive beskyttelse sikrer, at pumpen kun kører, når der er vand i pumpehuset, hvilket giver pumpen en lang levetid og ekstremt høj driftssikkerhed.

Robust opstart – Selv efter lange perioder med stilstand begynder pumpen at køre igen helt uden problemer. Hvis rotoren er blokeret, vibrerer pumpen ved opstart, hvorved eventuelle aflejringer løsnes.

Sommerfunktion – Gør det muligt for ALPHA3 at køre optimalt om sommeren og dermed beskytte pumpen og anlæggets komponenter.

AUTOADAPT-funktion – Den intelligente AUTOADAPT-funktion udvælger automatisk det bedste driftspunkt for et tostrenget radiatoranlæg med henblik på at lette idriftsættelsen.

 

Specifikationer

Tilslutning dimension 1-1/2"
Byggelængde 180 mm
Løftehøjde 4 Meter

Vejledninger & manualer

Alpha sammenligningsguide Download PDF
Grundfos Alpha Indreguleringsskema Download PDF
Grundfos Alpha 2/3 fejlfindings datablad Download PDF
Datablad_Grundfos Alpha 3 Download PDF
Pumpeguide Download PDF