Beskyt dit hus mod oversvømmelse!

Undgå oversvømmet kælder og vandskader på dit hus!!

Klar til næste oversvømmelse!

Dit gode humør kan hurtigt blive helt ødelagt, hvis du kommer hjem til en oversvømmet kælder eller et hus med vandskader. Derfor kan du nu, ved at tage ganske få forholdsregler, mindske risikoen for skader i hjemmet. Vi har masser af produkter der kan mindske risikoen for skader som følge af et skybrud, det kunne være en højvandslukke for at forhindre opstigende vand. Hvis vandet allerede er kommet ind i kælderen eller huset, er det måske en dykpumpe du har brug for. Derudover kan du også finde ekstra lave priser på drænrør og afløbsrender.

VVS-Eksperten´s faglærte kunderådgivere giver dig her nogle gode råd til, hvordan du bedst muligt kan sikre dit hjem mod vandskader inden sommerferien.

Hav en dykpumpe klar

Hvis uheldet er ude og du har fået vand i kælderen, så hav et par dykpumper klar, der kan startes med det samme - Selv små og billige dykpumper hjælper.
Det bedste er ofte at have en kraftig automatisk dykpumpe tilsluttet i kælderen, som selvstændigt kan begynde at pumpe vandet væk, hvis der opstår skybrud, mens du ikke er hjemme. Ved installation af automatiske dykpumper er det i øvrigt vigtigt, at have passende lange el-ledninger og rigeligt lange afløbsslanger liggende. Det er nemlig langt nemmere, at finde ud af længderne på ledninger og slanger før vandet er i gang med at skade bygning og indbo.

Sæt en stopper for kloakvand i kælderen

Med vandsikringsprop kan du roligt tage på ferie og vide at den klarer sommerens skybrud eller for den sags skyld vinterens tøbrud. Vandsikringsproppen er en enkel, billig, og effektiv løsning på problemet med oversvømmede afløb i kælderen.
- Vandsikringsproppen passer til afløb med en diameter på mellem 100 og 110 mm.

Undgå kloakvand

Når det regner kraftigt, og kloakken ude ved vejen ikke kan lede vandet væk, vil der være risiko for at kloakvandet løber baglæns op gennem dit afløb. Dét kan du imidlertid modvirke med en såkaldt højvandslukke, der kan være et effektivt middel mod oversvømmelser i hjemmet. Højvandslukke blokerer vand, der mod forventning skulle løbe fra kloakken og ind i din bolig. Så hvis du jævnligt oplever vand i kælderen, kan det være en god ide, at montere én eller flere AirFit højvandslukkeventiler inden det næste skybrud rammer din bolig. Hvis du allerede har en højvandslukke monteret, bør du undersøge og rense den mindst én gang om året - for at tilsikre, at den virker som den skal.

Læg effektive dræn

Til områder omkring dine bygninger kan du nedgrave drænrør og forbinde dem med Aquablokke, som placeres i jorden, hvor regnvandet effektivt kan opsuges. Kloakrør anvendes som forbindelse mellem dræn og Aquablokke. På den måde leder du vandet bedre væk og forbedrer således mulighederne for, at din kælder forbliver tør hele året.

Udnyt regnvandet!

Dræn haven for overfladevand!