Vandsikringsprop til afløb 100-110 mm

Vandsikringsprop til afløb 100-110 mm
Producent
Lindsolutions
Varenummer
192145130
Branche varenr.
VS01200
Tilføj til favoritter

Til sikring imod vandstigninger i kloakrør

Læs mere
Pris i butik kr. 390,-
Bestil online kr.
371,-
Spar kr. 19,-
På lager: Levering 1-2 hverdage

Beskrivelse

Vandsikringsprop til afløb 100-110 mm

Har du problemer med vand i kælderen, når der er kraftig regn og skybrud, så har vi løsningen. Lindsolutions Vandsikringsprop er et skadeforebyggende produkt, der er designet til, at imødegå de skader der ofte opstår i forbindelse med skybrud og stormflod. Man monterer blot vandsikringsproppen i afløbet, når der bliver varslet om skybrud og kraftig regn, og fjerner den igen, når det er ovre.

Vandsikringsproppen kan monteres direkte i en 110 mm gulvafløb uden brug af værktøj. Man drejer blot på skruen med fingrene, indtil den ikke kan spændes mere, og proppen sidder forsvarligt fast i skålen. *Hvis der er side-indløb i afløbsskålen fra vaskemaskine eller håndvask, sikre vandsikringsproppen også for vandstigning igennem side-indløbende.* Proppen kan også monteres direkte i et afløbsrør 110 mm på samme måde.

Lindsolutions vandsikringsprop fungere ved, at en gummiring rundt om proppen lukker tæt langs afløbsrørets/skålens sider, når man spænder proppen til. Når vandet stiger og begynder at danne tryk under proppen, vil vandsikringsproppen selv spænde sig ekstra fast. Proppen kan modstå et tryk på 4 meter vandsøjle (0.4 bar), når den er korrekt monteret

Ved brug af vandsikringsproppen undgås omkostninger til udbedring af skader på såvel hjemmet som ting der opbevares. Når vandsikringsproppen fjernes, tørres den af og stilles væk indtil der bliver brug for den næste gang.

*Beskytter sideindløb der sidder højt/ sideindløb som vandsikringsproppen kan dække.*

Specifikationer

Testet modtryk 0,4 Bar
Dimension ( H x D ) 146 x Ø112 mm
Vægt 420 gram
Farve Orange / Sort

Vejledninger & manualer

Datablad - 192145130 Download PDF