Dækplade

På denne side finder du vores udvalg af dækplader. Du kan finde den perfekte dækplade fra kvalitetsmærker som Damixa og Vola til en fantastisk god pris. Vores udvalg indeholder forskellige typer af dækplader, så du både kan finde dækskriver i rustfrit stål, krom og børstet, samt med et eller to huller. Tag et kig på udvalget lige herunder, og klik den type dækplade, du har brug for, hjem allerede i dag.

En dækplade hjælper bl.a. med at skjule ridser og andre små skader omkring monteringshullet. Det kan eksempelvis være ved din køkkenvask, hvor du gerne vil skjule de små skrammer og skader. Hos os finder du forskellige typer af dækplader. Du kan læse mere om den enkelte dækplades mål, når du klikker dig ind på dem herunder. På den måde er du sikker på, at du får en dækplade, der passer i størrelsen. På siden her finder du også prop til hul efter armatur i forskellige farver, der kan bruges til afdækning af hanehullet ved din vask.

Du kan bestille en dækplade hjem lige her fra hjemmesiden, eller du kan komme forbi en af vores landsdækkende butikker, hvor du også kan finde en stor del af vores sortiment. Husk, vi tilbyder altid de billigste priser kombineret med den bedste kundeservice. Så klik den rette dækplade hjem eller mød os i en af vores butikker, hvor vi står klar til at hjælpe dig.


Type