Kartusche til køkkenarmatur

På denne side finder du din nye kartusche til køkkenarmatur. Vi har forskellige pakkeløsninger med servicesæt, keramisk kartusche og forskellige reparationssæt. Det hele får du selvfølgelig til fordelagtige priser. Og husk at holde øje med siden, hvor du kan være heldig at gøre et kup, når vi indimellem kan tilbyde store rabatter til vores kunder.

Du kan finde en kartusche fra populære mærker som Hansgrohe, Børma, Damixa og Grohe. Vi forhandler kun de bedste mærker på markedet, så du kan altid være sikker på, at dine varer er lavet i solid kvalitet med en lang holdbarhed.

Læs mere om de forskellige kartusche herunder, hvor du kan se alle produkternes specifikationer. Husk, at tjekke disse specifikationer, så du er sikker på, at du får bestilt det rette produkt hjem.

Hvis du er i tvivl om, hvilken kartusche du skal have, så kan du altid kontakte vores dygtige personale i kundeservicen. Med mange års erfaring indenfor VVS-branchen er vi altid klar til at give dig kvalificeret rådgivning – helt uforpligtigende. Du kan fange os på både mail, telefon eller møde os i en af vores mange landsdækkende butikker. Husk, at du her på hjemmesiden både kan se prisen på produkterne på hjemmesiden og i butikken.


Type