CopMax

VVS-Eksperten – Leverandør af moderne varmepumpeteknologi

Luft til luft varmepumpe / luft til vand varmepumpe / Jordvarmepumpe

Med sit landsdækkende net af butikker og en stab af faglærte medarbejdere, er VVS-Eksperten det naturlige valg som leverandør til dit gør-det selv projekt. Siden starten i år 2000 har vi bestræbt os på at kunne tilbyde et stort udvalg af VVS-artikler af enhver art til den kvalitets – og prisbevidste forbruger – kombineret med professionel rådgivning. Derfor er vores slogan: Hos os får du bedre råd. CopMax – serien er VVS-Ekspertens bud på stabile, miljøvenlige og økonomiske vedvarende varmekilder baseret på moderne varmepumpeteknologi.

Energien fra jorden og luften

CopMax – serien er skabt ud fra en filosofi om at kunne opvarme luft og vand med mindst muligt CO2 aftryk. Samtidig er der tale om kvalitetsprodukter til en konkurrencedygtig pris. Der anvendes bl.a. komponenter fra anerkendte producenter som Siemens og Hitachi, med deraf følgende driftssikkerhed.

Luft-til-luft varmepumpen er det oplagte alternativ eller supplement til traditionel opvarmning i fx sommerhuse, annekser o. lign, og for hver 1 kWh en luft-til-luft varmepumpen forbruger, skaber den varme, der svarer til ca. 3 kWh. Til sammenligning vil man kun kunne opnå et 1 kWh til 1 kWh varme-forhold med en klassisk el-radiator.

CopMax luft-til-vand varmepumpen er i sin udendørs del identisk med luft-til-luft-løsningen, medens den indvendigt er tilkoblet husets eksisterende varmeinstallation, med tilføjelse af en akkumuleringstank. Luft-til-vand varmepumpen er således en miljørigtig erstatning for fx oliefyret.

Copmax® Ground Heat Pump 10 kW er et væske/vand jordvarmeanlæg, og er en god investering for dig og dit varmeregnskab, hvis din grund har en passende størrelse. CopMax jordvarmepumpen optager energi fra vandet i jordslangesystemet og afgiver energi til centralvarmesystemet og til varmtvandsbeholderen til opvarmning af både din bolig og dit brugsvand.

En investering i et CopMax-anlæg fra VVS-Eksperten tjener sig ind i løbet af få år. Helt basalt skyldes det den høje copværdi, der angiver forholdet mellem den afgivne varme og elektricitetsforbruget. Vore eksperter kan hjælpe med at beregne økonomien, således at du altid vælger den optimale løsning.

Populære CopMax produkter

CopMax varmepumper - en effektiv og energibesparende familie

CopMax luft-til-luft varmepumpe, energiklasse A+. Pumpen har indbygget timerfunktion; start og stop kan programmeres efter behov, samt du kan tænde for varmen i sommerhuset hjemmefra, hvis der er Wi-Fi installeret i dit sommerhus. Enheden fungerer som aircondition, og sørger for et behageligt indeklima på varme dage. Med den tilhørende fjernbetjening styrer du let alle funktioner, inkl. turbofunktion og affugter. Med en CopMax luft-til-luft varmepumpe fra VVS-Eksperten opnår du et godt indeklima, der samtidig er både økonomisk og miljøvenligt. CopMax AS 14 luft-til-vand varmepumpen har indbygget cirkulationspumpe og 6 kW el-patron. Den kobles på det eksisterende varmeanlæg med fremløb og returløb. CopMax AS 14 er en ekstremt energieffektiv varmepumpe med en ydelse på <14 kW. Pumpen betyder store besparelser i forhold til opvarmning med olie og gas, og kan kombineres med f.eks. solvarme eller pillefyr som BioMax.

Din varmeregning vil takke dig

En Copmax® Ground Heat Pump 15 kW er løsningen for alle, der har en stor grund. Anlægget giver dig den bedste drift inden for jordvarmeanlæg, da det er muligt, at køre med en konstant lav temperatur på 30-40 grader. Besparelsen i forhold til elvarme er mellem 30-60%, og over for olie og gas op til 50%. En Copmax® Ground Heat Pump 15 kW monteres med en buffertank, der lagrer energien, for at du yderligere kan spare 10-20% på energien. Det supplerende jordvarmesæt med Copmax 200/37L Akku tank er den komplette løsning, der omfatter 600 m slange, el-vandvarmer, cirkulationspumpe plus diverse armaturer og monteringssæt. Copmax® Ground Heat Pump 15 kW er let at montere og størstedelen af installationen kan gør-det-selv-manden faktisk selv foretage. Naturligvis kan VVS-Eksperten assistere med rådgivning i alle faser af dit projekt. Glæd dig til store besparelser på varmeregningen fremover.