Om os

VVS-Eksperten - En dansk succeshistorie

Hos os får du bedre råd. Hos VVS-Eksperten kan du nemlig både få landets bedste priser på VVS-artikler og gratis rådgivning fra faglærte håndværkere, der brænder for at give dig bedre råd til dit gør-det-selv projekt.

Rådgivning til dit gør-det-selv projekt

Dét med den gode rådgivning har faktisk været en hjørnesten i VVS-Ekspertens forretningsstrategi næsten lige fra begyndelsen.
Da virksomheden blev grundlagt i år 2000, var det med hovedvægt på salg af VVS-artikler via internettet. Virksomhedens stifter, Allan Elgaard, erfarede dog hurtigt, at kvalitetsbevidste danskere ikke kun vil have billig VVS – de vil også have professionel sparring og rådgivning, inden de vælger at investere i eksempelvis CO2-neutrale energiløsninger

Dén erkendelse blev til beslutningen om at etablere en landsdækkende kæde af fysiske butikker, hvor kunderådgiverne er faglærte håndværkere, der brænder for at give dig bedre råd til dit gør-det-selv projekt.

En stor kæde af fysiske butikker

I dag er VVS-Eksperten en landsdækkende kæde af fysiske butikker – og der er flere på vej.
Hos VVS-Eksperten handler du således med én af Danmarks førende VVS-butikker, som betjener både professionelle håndværkere og private gør-det-selv folk. Faktisk betjener vi alle kunder, der vil spare penge på VVS-artiklerne, uden at skulle undvære den gode rådgivning.

De bedste priser og det største udvalg

Som landsdækkende butikskæde har vi nemlig mulighed for at købe stort ind til lavpris – så du kan få kvalitetsprodukter til markedets bedste priser. Det giver os samtidig også mulighed for at indkøbe de niche-produkter, det typisk kan være svært at finde andre steder. Med et stort udvalg af 11.957 billige VVS-artikler, behøver du derfor kun at handle VVS-artikler ét sted, når du skal i gang med dit gør-det-selv projekt.

Hos os får du bedre råd

Alt i alt er vi kommet langt siden virksomhedens begyndelse, men vi er stadig lige stolte af at kunne tilbyde dig både det store udvalg af billige VVS-artikler og den kompetente rådgivning til dit gør-det-selv projekt. Derfor er vores slogan: Hos os får du bedre råd.

VVS-Eksperten A/S har hovedkontor og centrallager i Hedensted - mellem Horsens og Vejle.

 

VVS-Eksperten A/S
Mimersvej 2
8722 Hedensted
CVR-nr.: 25189000


Vil DU være med?

Har du kvalifikationerne, motivationen og lysten til at blive en del af holdet, så hold dig endelig ikke tilbage! - Vi vil hjertens gerne høre fra dig :)

Se ledige stillinger HER